12.27.2014

Retrospectiva emisiunea " Generatia lui John 2014 " .Top 20 cei mai relevanţi invitaţi

Fiecare invitat îşi are povestea. Cei mai mulţi amatori de senzaţii tari în direct, au urmărit în anul 2014 tineri de toate categoriile, oameni implicaţi la nivel de comunitate în proiecte pentru educaţie şi cultură, dar mai ales, au putut culege motivaţia pentru următorul pas într-o carieră de succes. Topul a fost alcătuit luând în considerare mai mulţi parametri (feedback din partea telespectatorilor, like-uri şi comentarii pe Facebook, desfăşurarea emisiunii), ce devin relevanţi în contextul acestei sublinieri venită la final de an. Invitaţii care nu se regăsesc în acest top, au toate motivele să se simtă la fel de mândri. 20 de nume? Cele mai relevante? Dacă aveam de ales din mai puţin de 50 de invitaţi, poate că topul prezentat mai jos ar fi fost blând, aerist şi fără efort! Începem topul! Sunteţi pregătiţi?

Locul 20 – Freddy

Freddy, artistCu ceva ani în urmă, Freddy se afirma pentru prima dată pe reţeaua de socializare hi5. Era printre cei mai populari oameni ai momentului din spaţiul virtual. Are o carieră în muzică, dar încă nu e mulţumit cu felul în care se prezintă lucrurile. Işi doreşte să aibă hituri difuzate la radiourile comerciale şi să fie la fel de modest ca în prezent (fără nicio urmă de ironie!). În timpul liber trage de fiare, adică are grijă de aspectul lui fizic şi postează poze cu Tara Holtea. Nu şi-au confirmat relaţia, dar am ceva zvonuri ce s-ar putea să devină reale. Freddy nu se opreşte doar la muzică. Pentru că probabil nu câştigă suficient din concerte sau pentru că vrea siguranţa zilei de mâine, lucrează într-un magazin pentru parfumuri şi se bucură, la fel ca tot omul, atunci când vine ziua de salariu.

Locul 19 – Diana Uţă

Diana UtaNu e pentru prima dată când redactez câteva rânduri pentru această persoană de sex feminin, care urcă cu drag şi pasiune pe marile scene din România, pentru a prezenta concerte şi pentru a bucura un public nenumărat. E plină de viaţă, e optimistă şi încă n-are vise exorbitante, poate doar visuri! În trecut a moderat emisiuni de divertisment, înregistrând audienţe locale uşor de invidiat.Nu ştiu cum mai stă la capitolul legat de masterul în fericire, dar, eu sunt cu ochii pe activitatea ei de pe Facebook, doar suntem prieteni, nu? Diana Uţă şi actoria? O iubire de-o vară viaţă!

Locul 18 – Daniela Burlacu

Daniela Burlacu, profesoaraProfesoară de limba şi literatura română, Daniela Burlacu nu tace, ci spune şi face lucruri pozitive în sistemul educaţional din România. E pe punctul de a trimite către viitor o gaşcă de copii educaţi, care schimbă şi care n-are nevoie de pile şi nepotisme. Emisiunea cu Daniela se regăseşte aici şi acceptă toate laudele, chiar şi cele venite din partea mea. De ce? Pentru că le merită!

Locul 17 – Cătălin George Constantin

Catalin George Constantin, pasionat transport public ploiestiCând se mai strică vreo maşină a TCE, cum ar fi un Ikarus, e musai să-l sun pe Cătălin! De ce? Pentru că e un fan înfocat al mijloacelor de transport în comun din oraş. E specialist în domeniu, chiar dacă trebuie să treacă şi pe la şcoală, plus meditaţii şi scris pentru vreo revistă online, tot cu roţile-n faţă şi bilete la control! Cătălin e un voluntar ce s-a decis să informeze publicul din mediul online despre tot ceea ce se întâmplă cu maşinile ce ne plimbă în mod “gratuit” către casă şi mall. Eu i-aş dărui o dronă, poate astfel, ne va transmite live, orice incident, direct pe Facebook. Felicitări pentru implicare şi consecvenţă, Cătălin!

Locul 16 – Luiza Ivan

Luiza Ivan, studenta ClujÎi place Clujul! Îi place atât de tare, încât a fugit de prin Ploieşti şi s-a pus pe studii, cu tot cu master în funcţiune, până la noi locuri de muncă ce vor să apară cât de curând pentru Luiza Ivan. Nu ştiu ce pun clujenii în apă sau în aer, dar Luiza are o mentalitate diferită! E relaxată în privinţa României şi pare că şi ea a votat cu preşedintele ales – asta am dedus eu, că votul e secret! Vrea să aibă o carieră în marketing, dar nu cred că i-ar sta rău nici la tv, mai ales dacă cei din Cluj fac angajări!

Locul 15 – Sică

Sica, actorPe Sică, om serios cu scaun la cap şi cu intenţii pozitive, l-am întâlnit în tren, în drum spre Oradea, doar că eu m-am oprit prin Ploieşti. Am zis că merită abordat, chiar dacă a lui carismă mi-ar putea provoca imagini satirice cu mine în prim plan. Nici pe departe! Aparenţele înşală şi în cazul de faţă! Sică (Marius Robert Coandă) e un comediant realist care şi-a propus, şi eu zic că îi şi reuşeşte, să realizeze show-uri de calitate, fără să pună vulgaritatea în prim plan. Sică e omul care te-ajută să scapi/uiţi de necazurile de toate zilele. N-ai un psiholog? Vrei ceva strong şi cu efect? Vino la spectacolele lui Sică! Deşi nu am aprofundat discuţia, Sică le are şi cu photoshop-ul. E multifuncţional, iar fanele nu-i dau pace!

Continuare aici : 
sursa: http://www.johncristea.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *