11.23.2015

Toxiinfectie alimentara la Scoala Elena Doamna din Ploiesti.

Potrivit max-media.ro , o toxiinfecție gravă ( n.r.23 noiembrie ) a afectat peste 20 de elevi de la Școala Elena Doamna din Ploiești, din clasele V- VIII. La unitatea de învățământ au ajuns mai multe ambulanțe, echipaje SMURD etc., chemate de medicul școlii.
Culmea este că, se pare, de vină ar fi tot fabrica de lactate Ecolact Prod. din Păulești, care a provocat un incident similar cu vreo 3 ani în urmă. Numai că doar ancheta oficială comună a DSP Prahova (care va analiza pacienții) și a DSV Prahova (care va verifica producătorul, modul de distribuție și de depozitare a laptelui) va stabili vinovații.
„Avem 24 de copii care au prezentat simptome de greață, dureri abdominale, dureri de cap, stare de vomă și frisoane, după ce, în urmă cu o oră, au băut lapte produs de Ecolact Prod SRL și adus de firma Lido Gîrbea, care livrează cornul. Elevii mi-au spus că după lapte li s-a făcut rău. Este prima zi când produsele au ajuns la copii.„, a declarat directoarea școlii, Simona Spălățelu, în exclusivitate pentru max-media.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *