12.04.2015

Comunicat de presa .Campania " Pentru un oraș civilizat – Ei nu sunt invizibili” a fost la Penitenciarul Ploiesti.

 Joi,  3 decembrie 2015,  la sediul  Penitenciarul Ploiești,  un grup format din artiști prahoveni cu sprijinul personalului Serviciului Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar și a Serviciului de Educație și Asistență Psihosocială a susținut un  program muzical de  promovare a campaniei on-line Pentru un oraș civilizat – Ei nu sunt invizibili,  la care au participat  de persoane private de libertate  clasificate în regim semideschis.
          Interpreții Răduță Gheorghe Dănuț, Constantinescu Bianca, D.J. Kabal, Trupa Rebel Cabaret  și-au pus în valoare talentele muzicale, piesele difuzate fiind apreciate, în rândul deținuților prezenți la eveniment.
          Inițiativa strângerii de fonduri pentru sterilizarea câinilor comunitari din municipiul Ploiești în această  campanie  aparține  organizatorilor: Fabio Cârstea, Ruxandra Andreescu, Fenichiu Marius jurnaliști ai publicațiilor Info Ploiesti City, Actualitatea Zilei, Gabi Dima si Mihai Grație și reprezintă un sprijin în demersurile autorităților  locale de a stopa acest fenomen.
           Scopul acțiunii l-a reprezentant evidențierea funcţiei educative a serviciului penitenciar, prin  implicarea societății civile în educarea cetățenilor în spiritul respectului faţă de animalele fără stăpân.
La eveniment au participat 120 de detinuti de la Pentienciarul Ploiesti .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *