12.04.2015

Comunicat de presa . Organizația ”Gentlemen's by IGV”

Ce reprezintă Organizația ”Gentlemen's by IGV” ?  Organizația ”Gentlemen's by IGV” este o școală, un proiect, care ia naștere la începutul anului 2016 și se adresează persoanelor care vor să-și transforme hobby-ul într-o profesie. Căutăm în permanență să aducem ceva nou, fie în stilul de a îi învăța pe cei interesați, fie în modul de desfășurare a cursurilor sau în promovarea talentelor. Facebook: ”Gentlemen's by IGV”
Acesta este motivul pentru care apreciem când oamenii tineri și pasionați se implică în proiecte inspiraționale.

”Bărbatul și moda. Comunicarea prin imagine, modă și stilul vestimentar.” Faptul că trăim într-o societate în care fiecare dintre noi vrea să își demonstreze unicitatea nu este nimic nou. Există diferite modalități prin care orice persoană alege să își exprime acea unicitate, sau pur și simplu principiile de viață, felul de a fi și personalitatea. Două dintre cele mai des întâlnite metode prin care un bărbat alege să se arate celorlalți sunt vestimentația și alegerea mașinii pe care o conduce.

”Susținerea și educarea tinerei generații!” Organizația noastră oferă sprijin altor companii sau organizații, și totodată proiecte spre un viitor mai bun! În prezent, avem două proiecte, unul dintre ele este ”Salvează o viață! Donează sânge!” , în parteneriat cu alte companii. Iar al doilea proiect este cel de     2 % din impozitul anual care merge către stat, dar Organizația noastră îl oferă unui Centru de Plasament. 

Cât de dificil este să fii un tânăr designer în România?  În România n-aș zice că e greu să fii designer. Dacă o faci de plăcere, nu mai contează. Pentru mine e ușor acum, pentru că fac ce și cum îmi place. Românul trebuie să învețe de toate ca să se descurce. Din cauză că ducem lipsă de ceva, învățăm să facem acel ceva. Eu doar mă bucur. Mereu am fost un om pozitiv, care ține la oameni. Partea cea mai ciudată e ca la botez am ales foarfeca și cheile de la mașină, oare trebuia să fiu un hair-stylist și să fiu tot timpul pe drumuri? Nici eu nu știu ce să răspund, îmi place să fac tot ce e legat de frumos. Cât despre concurență, nu prea contează. Dacă mai sunt 1 milion de oameni care fac haine, nu înseamnă că nu pot să fac și eu. N-ai cum să te îmbraci de la un singur designer toată viața.

Organizația ia naștere la începutul anului 2016, dar echipa de tineri ai Organizației ”Gentlemen's by IGV” a înființat o campanie ”SUFLET DE CRĂCIUN”, oferindu-le sprijin unor copii nevoiași și unui Centru de Plasament din jud. Prahova.
Luna decembrie.. Suntem în pragul Sărbătorilor, este luna          cadourilor și nu numai. Cu siguranță, Sărbătorile de iarnă aduc în fiecare an în casele românilor bucurie, magie, daruri și colinde. Mirosul de brad, vascul din pragul ușii, cozonacii făcuți de bunica și cadourile primite în ziua de Crăciun de la ”Moșu'”, sunt cele mai dulci momente din copilăria unui om. Unii suntem răsfățați de soartă și cărăm cu noi în viață un bagaj încărcat cu astfel de amintiri, alții nu au nimic. Frig, foame, sărăcie ... pentru ei Sărbătorile nu au existat niciodată.
N.B. Cei care vor să întindă o mână de ajutor pot dona orice bun personal, cărticele, hăinuțe etc. NU dorim sprijin financiar! 
Ne puteți contacta telefonic:  +40.725.615.508 sau e-mail: ioangabrielvalentin@yahoo.com 


Cu stimă și seriozitate,
Valentin Ioan,
Membru Fondator & Președintele
 Organizației ”Gentlemen's by IGV”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *