12.02.2015

Lupii au fost invinsi in Moldova. FC Botosani - Petrolul 2 -1

După o scurta perioadă de tatonare, lupii au reușit sa deschidă scorul la o faza creată de Varga pe partea stângă,cuplul Moussa - Zoubir iese la rampă, ultimul executand-ul pe Pleşca cu un șut la vinclu.Gazdele, nemulțumiți de evoluția scorului, ies ceva mai mult la joc dar, Martinus(11) și Cabrerra(29)irosesc ocazii bune de a egala.În loc sa fie 2-0 pentru Petrolul la centrarea lui Varga, reluată de Moussa foarte slab, gazdele reușesc egalarea 7 minute mai târziu. Dimitrov pătrunde pe partea dreaptă, centrează în fața porții, de unde Hadnagy reia în poarta lui Cobrea. Cu 5 minute înainte de pauză, Zoubir irosește cea mai mare ocazie a primei reprize.Centrarea perfectă a lui Nepomuceno îl găsește perfect pe Zoubir, reluarea acestuia fiind foarte slabă. De partea cealaltă, gazdele putea intra la cabine în avantaj,șutul puternic al lui Martinus și reflexul lui Cobrea au făcut ca cele două formații să intre la cabine la egalitate. 
La reluare, Mihai Stoichiță face prima modificare, îl introduce pe Cristi Pulhac în locul lui Faug-Porret.Gazdele, mult mai prezente în atac, obțin o lovitură liberă de la 25 de metri, Pulhac intervine la Acsinte și arbitrul dictează penalty transformat de Fulop(68).Stoichiță face cele două schimbări permise de regulament , Nepomuceno îi lasă locul lui Marinescu și Vali Lemnaru ia locul lui Moussa dar jocul găzarilor nu se schimbă,tot gazdele fiind foarte aproape de a închide jocul. Ivanovici pătrunde în dribling în careu, numai intervenția lui Benga a menținut lupii în joc.
Petrolul bifează o nouă înfrângere în deplasare, păstrând,astfel, ultimul loc al clasamentului cu o zestre de numai opt puncte. Următorul joc al Petrolului va fi contra echipei pregătite de Mircea Rednic, Dinamo Bucureşti, luni,7 decembrie, ora 20.30.
FC Botoşani – FC Petrolul Ploieşti 2-1 (1-1)
Marcatori: Hadnagy (37), Fulop (68, pen.)/Zoubir (8)
FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte (cpt) – Bordeianu, Cabrera (62 Ivanovici) – Fulop, Cucu, Martinus (77 Patache) – Hadnagy (81 R. Costin). Antrenor: Cristian Pustai.
FC Petrolul: Cobrea – Tudose, Benga, Genev, Faug-Porret (56 Pulhac) – Ropotan (cpt), Bucşa – Nepomuceno (73 Marinescu), Zoubir, Varga – Moussa (76 Lemnaru). Antrenor: Mihai Stoichiţă
Cartonaşe galbene: Hadnagy, Cucu, Dimitrov/Benga, Nepomuceno, Pulhac.

sursa:sportonlineph.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *