9.19.2016

Let’s do it, România!, organizează în Ploiești o campanie de strângere a gunoaielor



Sambata 24 septembrie 2016 , voluntarii de la Let’s do it, România , fac curatenie in judetul Prahova si mun . Ploiesti .

Pe data de 24 septembrie 2016 Let’s do it, România!, va organiza în  municipiul Ploiești o noua campanie de strângere a gunoaielor  , locul de întâlnire al voluntarilor este la Sala Sporturilor Olimpia.
Anuntul a fost facut de Florentina Pantilimon ( coordonator  Let’s do it,Romania , filiala Prahova ) , intr-o conferinta de presa organizata , luni dimineata la Anticaffe New Experience ( cafeneaua lui Liviu Draghici ) .

Potrivit organizatorilor actiunii de sambata  , voluntarii trebuie să detina un echipament adecvat ( incaltaminte si haine potrivite pentru astfel de actiune ) pentru a nu se răni  in timpul strangerii gunoaielor și vor folosi mânuși de protecție . Manusile de protectie si sacii de gunoi sunt oferite de organizatorii actiunii .
  Timp de aproximativ  4  ore , atat organizatorii cat si voluntarii , vor fi ajutati de salariati ai  ROSAL , acestia vor  transportara deșeurilor către rampa de gunoi , iar TCE  va oferi transport gratuit  .
Reamintim ca in trecut ,  voluntarii Let’s doi it Romania ( Prahova ) au mai strans deseuri menajere din mai multe zone ale Ploiestiului : Vega, Bereasca, Dâmbu și Obor. Acum 2 ani fiind adunate 11 tone de deseuri menajere .


" Actiunea de sambata va avea loc la nivel de judet , avem alaturi 23 de primarii din judet ,

ONG-uri si personal ma ocup de actiunile din judetul Prahova , implicit si municipiul Ploiesti " , a declarat pentru Info Ploiesti City , coordonatoarea proiectului, domnisoara Florentina Pantilimon .





Mai multe detalii despre locul de desfăşurare a acţiunii puteţi afla la adresele de e-mail:florentina.pantilimon@letsdoitromania.ro, sau prahova@letsdoitromania.ro.

sau aici :  https://www.facebook.com/events/787124091429696/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *