9.21.2016

" Lupii galbeni " si- au prezentat raportul financiar până la data de 15 septembrie 2016.

Așa cum au promis la începutul noului proiect” Petrolul”, staff-ul administrativ al Asociației Sportive Petrolul 52 Ploiești au prezentat un raport financiar până la data de 15 septembrie 2016. În cadrul unei conferințe de presă, Cristi Vlad, președintele Petrolului, Tavi Grigore, antrenorul principal și Bogdan Filcea, juristul Asociației,au prezentat mass-mediei locale un raport financiar pe toată perioada scursă de la debutul noului proiect și până în prezent.
” Așa cum am stabilit de începutul proiectului nostru, vom fi transparenți și vom ieși de fiecare dată când vom considera necesar. A trecut o bună perioadă de la ultima discuție și am considerat necesar să venit în fața oamenilor care ne iubesc și vin alături de noi la fiecare meci.Vă pun la dispoziție, prin intermediul presei, a unui raport financiar, încasări și plăți a perioadei scurse până acum. (vezi foto) Toți banii depuși de oamenii de afaceri și, mai ales din donațiile suporterilor, toți banii se regăsesc în actele contabile ale asociației. Chiria stadionului, spre exemplu, ne-a costat 9540 lei, fără firma de pază, ambulanță, care, au mai costat încă 6098 lei. a spus Cristi Vlad, președintele Petrolului.
14408009 1177612185632647 2084970270 o
Legat de partea sportivă, antrenorul principal Tavi Grigore a apreciat perioada bună a echipei:” Suntem într-un proces de pregătire și selecție continuă. Îmbucurător este faptul că, de la meci la meci, lucrurile se ameliorează din punct de vedere al pregătirii fizice, nu a fost ușor pentru noi să ne pregătim numai 10 zile înainte de startul campionatului. Datorită antrenamentelor zilnice pe care le desfăşurăm, lucrurile au început să intre pe un făgaș normal, atât fizic, cât și tactic. Pentru partida de sâmbătă, avem jucători convocați la reprezentativa Prahova-Muntenia - jucători care au și jucat în partida de deschidere, contra Angliei - avem jucători accidentați: Bogdan Năstase și Michael Jipa și un jucător cu o situație mai specială, Georgian Păun. Fac apel la jucătorii care au jucat mai puțin, cei care vor intra pe teren la partida de sâmbătă, să dovedească că merită să facă parte de primii” 11” și să-și aducă aportul la un rezultat bun și un spectacol fotbalistic.” a spus Tavi Grigore, antrenorul principal al Petrolului.

sursa:www.sportonlineph.ro

Vezi conferinta de presa aici :  https://www.youtube.com/watch?v=pB1Mhs0w_U4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *