9.11.2016

Lupii sunt de neoprit . PETROLUL PLOIESTI - AFC Brebu 4 - 1

Meciul a debutat cu un moment special, fosta glorie a Petrolului, Virgil Dridea, dând lovitura de începere în uralele celor peste 3000 de spectatori pătimași. Fanii Peluzei I au realizat și un moment special, în minutul 15, fiecare fan aruncând câte o rolă de hârtie, întreg ansamblul amintind de o tornadă de zăpadă în plin început de toamnă!
Petrolul a dominat copios debutul de joc, marile ratări ale lui Nae (23, 24) ambele din poziții de singur cu portarul, exasperând asistența! Golul a picat oarecum normal, G. MATEI (28) deviind în proprie poartă un balon șutat de I. Dumitrescu: 1-0! Două minute mai târziu, NIȚESCU a reușit să-l învingă pe Stănulescu cu un șut plasat, la colțul lung, de la 14 metri, lateral stânga: 2-0! Scorul putea să ia proporții încă din minutul 35 dar assistul lui Dumitrescu pentru Nae, bine plasat la 12 metri lateral dreapta, s-a dovedit nefericit de vreme ce vârful Petrolului nu a găsit cea mai bună soluție pentru a oferi, la rându-i, pasa perfectă!
Contrar cursului jocului, în minutul al doilea de prelungire din cele trei arătate, atacantul oaspeților, B. DUMITRU, a șutat puternic, de la peste 25 de metri, iar Marinică a scăpat balonul în plasă: 2-1!
Repriza secundă a debutat sub același scenariu, fotbaliștii Petrolului instalându-se în jumătatea adversă. În minutul 53, la o fază colectivă de atac, Nae și Catană au ratat de la numai 3-4 metri, portarul Stănulescu opunându-se majorării scorului! Iar, după alte două minute, la centrarea lui Crăciun, BUTUFEI a șutat cu sete, de la numai 3 metri, sub bară: 3-1! S-a făcut și 4-1, în minutul 68, I. DUMITRESCU șutând în cross, de la 14 metri, în dreapta portarului!
Petrolul a terminat meciul tot în careul oaspeților, la cele două cornere executate de Butufei atât Jipa cât și Vintilă trecând mingea, cu capul, la câțiva centimetri de… 5-1!
Mesaje pentru normalitate
Spre finalul primei reprize, fanii din peluza dinspre Maternitate au arborat două bannere. În primul, aceștia au vrut să le reamintească consilierilor locali că dorința lor cea mai mare este departe de rivalitățile politice: “Palmaresul și stema le vrem înapoi, sau clasa politică e în război cu noi!” Iar, în celălalt și-au arătat întreaga susținere pentru noul proiect: “Momentele frumose continuă și la greu, Petrolul rămâne în sufletul meu!”

 PETROLUL - AFC Brebu 4-1 .

 Marcatori: G. Matei (28, autogol), Nițescu (30), Butufei (55), I. Dumitrescu (68)/ B. Dumitru (45+2)
Petrolul: Marinică – Olaru, Prunescu, Crăciun, R. Catană – Butufei – D. Gheorghe (58 Vintilă),  Nițescu (76 Pârvu), Cl. Tudor (cpt) (71 Ursu), I. Dumitrescu – Nae (60 M. Jipa). Antrenor: Octavian Grigore.
AFC Brebu: Stănulescu – Mărăcineanu, Matei, Marcu, Fl. Stoica – Alex. Ștefan (46 Negotei), Pancovici (cpt) (59 Pârvu), Bunea, Rada (69 Drăgan) – Bobeică, B. Dumitru (46 Ciobotaru). Antrenor: Robert Săvulescu.
Au arbitrat: Alex Adrian Vulpe – Sorin Nistor și Louis Oprescu (toți din Ploiești).
Cartonașe galbene: Jipa (64)/ G. Matei (16), B. Dumitru (42)
Observator AJF: Marian Deaconu (Ploiești).

sursa: https://www.republikanews.ro/petrolul-invata-pasul-de-defilare/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *