9.22.2016

Primarul Ploiestiului , Adrian Dobre NU A VRUT să rezolve problema CSM Ploieşti



Surse din cadrul primăriei au dezvăluit pentru Jurnalul Prahovean adevărata miză a blocajului de la CSM Ploieşti. Dacă până acum totul s-a învârtit în jurul celebrei Nicoleta Crăciunoiu devenită ţinta tuturor atacurilor, întrebrea firească pusă de toată lumea a fost: de ce nu s-a implicat primarul Adrian Dobre cu adevărat in rezolvarea problemei, preferând sa mimeze studiul legislatiei.
Una din posibilele explicaţii este interesul pe care anumite persoane din anturajul primarului îl au în legătură cu “confiscarea” fotbalului juvenil din Ploieşti.
În condiţiile în care Consiliul Local a stabilit să fie preluate grupele de copii şi junior ale echipei Petrolul Ploieşti, rămase fără finanţare şi cadru organizatoric ca urmare a falimentului clubului ploieştean, se pare că această decizie nu a convenit unor persoane care au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru a lipsi această măsura de efecte.
In conditiile in care CSM nu a mai primit finanţare de la primărie, grupele de copii şi juniori abia transferate au fost “preluate” de firma privată PETROSPORT, aceeasi care a fost în discuţii cu suporterii Petrolului pentru a începe activitatea de reconstructie a echipei fanion a oraşului pentru ca, în final să pună nişte condiţii inadmisibile şi să părăsească corabia.

Continuare aici :

sursa:JURNALULPH.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *