9.22.2016

Spectacolul PUNCTUL ORB va participa la Festivalul MOT din Macedonia si la Festivalul National de Teatru


Spectacolul Teatrului Toma Caragiu, Punctul orb, de Yannis Mavritsakis, in regia lui Radu Afrim, urmeaza sa participe in aceasta toamna la doua evenimente teatrale de anvergura.
Marti, 27 septembrie, de la ora 20.00, spectacolul Punctul orb va fi jucat pe scena salii Universal Hall din Skopje, Macedonia, in cadrul celei de-a 41-a editii a Festivalului International de Teatru MOT.
Festivalului International de Teatru MOT a fost organizat pentru prima data in 1976, cu scopul de a oferi o imagine a evenimentelor teatrale din intreaga lumea. Evenimentul este finantat de Ministerul Culturii din Macedonia si de administratia orasului Skopje. La editia din acest an vor mai participa spectacole ale unor companii de teatru din Elvetia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Slovenia, Macedonia si coproductii internationale.
Produsa de UNITER, ARCUB si Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti si finantata de Ministerul Culturii si Primaria Municipiului Bucuresti, cea de-a 26-a editie a Festivalului National de Teatru se va desfasura in perioada 21 – 30 octombrie 2016. Spectacolul Punctul orb va putea fi urmarit duminica, 23 octombrie, de la ora 21.00 si luni, 24 octombrie, de la ora 19.00, in sala „Liviu Ciulei” a Teatrul Bulandra din Bucuresti.
A 26-a editie a Festivalului National de Teatru reuneste unele dintre cele mai bune spectacole de teatru ale stagiunii 2015-2016, selectate de directorul artistic al Festivalului, criticul Marina Constantinescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *