9.25.2016

Super concert live , sâmbătă seara la Ploieşti cu Filarmonica “Paul Constantinescu “ , Mozart Rocks şi Holograf.



Sâmbătă seara, pe esplanada Palatului Culturii a continuat seria concertelor dedicate celei de a 3 a ediţii a Festivalului “Ploieşti, Magie, Feerie şi Poveşti “.

După concertul de vineri seara (Carla’s Dreams, Lidia Buble şi Ruby), a urmat un superb spectacol muzical, pe scenă urcând artiştii Filarmonicii “Paul Constantinescu “Ploieşti şi cei de la Mozart Rocks (din care fac parte artişti precum: Dan Helciug, Paula Seling, Ana Te, Emma Thompson, Calin Grigoriu, Remus Carteleanu, Florin Demea, Horea Silvio Crisovan, Radu Dumitriu, etc) şi una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România, Holograf.



Pentru că seara de muzică 100 % live, să se încheie aşa cum a început, concertul a fost încheiat de Dan Bitman şi Holograf.

Trupa pop-rock a cântat timp de aproximativ o oră, la sfârşit liderul acesteia, Dan Bitman a avut o sesiune foto şi de autografe, ceea ce denotă că Holograf rămâne o trupă apreciată atât de tineri cât şi de cei mai în vârstă.

Ceea ce era de anticipat, mii de ploieşteni au sfidat cele 10 grade şi au cântat alături de “veteranii “de la Holograf, drept mulţumire componenţi trupei au rămas câteva minute alături de fanii din Ploieşti.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *