9.14.2016

Teatrul pentru copii Ciufulici Ploiesti a castigat premii la Festivalul " Aschiuta" Pitesti .

Premii pentru spectacolul Dragonul la Festivalul „Aschiuta”, Pitesti

Teatrul pentru copii Ciufulici a participat in data de 10 septembrie la cea de-a VI-a editie a Festivalului de teatru pentru copii „Aschiuta”, Pitesti cu spectacolul Dragonul, in regia Lilianei Gavrilescu, scenografia Mihai Androne.

Juriul de specialitate, alcatuit din actorul si regizorul Toma Hogea, actrita si regizoarea Maria Mierlut, scenografa Clara Daranga si criticul de teatru Cristiana Gavrila a acordat spectacolului Dragonul premiul pentru cea mai buna scenografie, iar intreaga distributie a obtinut premiul de interpretare – arta manuirii papusii.

Festivalul este organizat de Teatrul pentru copii si tineret „Aschiuta”, sectie a Teatrului „Al.Davila” Pitesti, si reuneste spectacole de teatru ale celor mai importante institutii teatrale pentru copii din tara.

Premiile acordate la aceasta editie continua seria inceputa anul trecut, cand spectacolul Peter Pan a obtinut premiul pentru cea mai buna scenografie – Eugenia Tarasescu Jianu si  premiul special al juriului pentru management cultural – Mihaela Rus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *