9.10.2016

Tricolorul LMV Ploiești a debutat cu o victorie la turneul pe care îl găzduiește până duminică, în Sala Sporturilor „Olimpia”

Tricolorul LMV Ploiești a debutat cu o victorie clară la turneul pe care îl găzduiește până duminică, în Sala Sporturilor „Olimpia”. În cel de-al doilea meci al zilei, elevii antrenorilor Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu s-au impus în minimum de seturi la prima apariție pe teren propriu în noua formulă a echipei.
Tricolorul LMV s-a confruntat cu CSM București, reeditând duelul pentru locul al cincilea din sezonul trecut al Diviziei A1. Însă, spre deosebire de disputele din campionat, meciul a fost la discreția gazdelor, care au impus ritmul jocului încă din start. De menționat că la CSM București evoluează și fostul coordonator de la Tricolorul LMV din sezonul trecut, Eugen Teotoc.
Formula de start la Tricolorul LMV a fost cu Hiroshi Rosales Centelles (Cuba), Aleksandar Milivojević (Muntenegru) – extreme, Vladan Aleksić (Serbia), Kostiantyn Riabukha (Ucraina) – centri, Windson Ferreira Pedrosa (Brazilia) – universal, José Manuel Carrasco Angulo (Venezuela) – coordonator, Goran Škundrić (Serbia) – libero. Au intrat, pe parcurs, și ceilalți jucători avuți la dispoziție, Florin Voinea – extremă, Andrei-Dan Grigoraș – universal, Tudorel Farcaș – extremă.
Au absentat din lot Cosmin Ghimeș – coordonator și Kostiantyn Zhylinskyi (Ucraina) – centru, aflați la loturile naționale pentru preliminariile Campionatului European.
În jocul din această seară, Tricolorul LMV a avut inițiativa în mare parte a setului inaugural, preluând conducerea cu 2:0, CSM București reușind doar în două rânduri să egaleze, la 2 și la 6. Pe serviciile lui Riabukha, ploieștenii s-au desprins la 10:6, majorând ecartul la 16:11.
CSM București a revenit în joc, la 16:14, însă Tricolorul LMV a rezolvat soarta setului printr-un parțial de 5:1, închizând, ulterior, actul la 25:18.
În setul secund, trupa din Capitală a oferit o replică mai serioasă, iar, după primele două puncte adjudecate de gazde, a preluat conducerea, scor 5:4, respectiv 7:5. Punctele reușite de Centelles și Milivojević au readus jocul pe făgașul normal pentru ploieșteni, care au revenit în frunte, la 12:9. Apoi, au majorat ecartul, la 16:12, menținând o diferență constantă de trei puncte.
Pe final, CSM București a forțat o revenire, profitând de lipsa de reacție la fileu a gazdelor, scor 23:22. Însă, Carrasco și Milivojević au închis actul, scor 25:23.
În setul al treilea, Tricolorul LMV a condus din start până la final. CSM București s-a menținut aproape în prima parte, scor 5:4, 6:5, după care ploieștenii s-au desprins la 12:6. Însă, echipa din Capitală a reintrat în joc, scor 14:12. Au urmat cinci puncte la rând ale Tricolorului LMV, pe serviciile lui Grigoraș, care au rezolvat soarta setului, încheiat cu scorul de 25:20.
Astfel, Tricolorul LMV Ploiești a debutat perfect în Sala „Olimpia”, arenă în care va evolua din acest sezon competițional.
În primul meci al zilei, Steaua București a realizat surpriza de a învinge pe CS Arcada Galați, scor 3:0 (29:27, 25:23, 25:16).
In  seara aceasta , CSM București se va întâlni cu CS Arcada Galați, începând cu ora 16:00, după care Tricolorul LMV Ploiești va primi replica echipei Steaua București, în jurul orei 18:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *