10.10.2016

Complexul de agrement ”Academia de Mini Fotbal” a fost inaugurat la Strejnic .



Aflat sub un nou patronaj, complexul de agrement ”Academia de Mini Fotbal” și-a redeschis porțile. Dotat cu teren de minifotbal prevăzut cu nocturnă, o parcare generoasă, precum și cu facilități pentru relaxare (bar, karaoke, tenis de masă, loc pentru grătar, terasă, cameră pentru copii), complexul se află în Strejnic, chiar peste drum de aerodromul Gheorghe Bănciulescu.
Iubitorii de sport vor găsi aici condiții care rivalizează cu astfel de locații existente în Ploiești. Tariful pentru închirierea terenul este de 60 de lei pe timpul zilei/oră și 80 de lei la nocturnă.
De asemenea, locația poate fi închiriată și pentru evenimente având disponibilă 50 de locuri. Pentru informații și rezervări puteți suna la 0744.481.624.
Primii care s-au bucurat de noul complex au fost jucătorii de la Petrolul 52 care au efectuat un antrenament. La final, Cristi Vlad, președintele echipei a declarat următoarele: ”Ne-am simțit foarte bine aici, iar condițiile sunt excelent. Și locația este una bine aleasă fiind departe de agitația orașului. Ne gândim serios ca la iarnă să facem toate antrenamentele aici.”.

Sursa:ZiarulIncomod.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *