10.19.2016

COMUNICAT DE PRESĂ . Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează cea de-a XII-a ediţie a GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”.

  Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești organizează în perioada 25 – 26 octombrie 2016 cea de-a XII-a ediţie a GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”.
Spectacolul – concurs are ca motto „Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat fiinţei, lumii, semenului nostru”.
Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei” sunt concepute ca o manifestare cultural – artistică ce se adresează formaţiilor studenţești de teatru.

PROGRAMUL GALELOR  TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI” este următorul:

•     MARȚI, 25 NOIEMBRIE 2016, ORA 18.00:
 -  Spectacolul „ANGAJARE DE CLOVN de Matei Vișniec, prezentat de formația de teatru Theatron a Casei de Cultură a Studenților Craiova;
 -   Spectacolul „DESPRE SEXUL FEMEII – CÂMP DE LUPTĂ ÎN RĂZBOIUL DIN BOSNIA” de Matei Vișniec, prezentat de Teatrul Studențesc Ludic al Casei de Cultură a Studenților Iași;
-   Spectacolul „JOCUL DE-A VACANȚA de Mihail Sebastian, prezentat de formația de teatru Moft a Casei de Cultură a Studenților Ploiești.
•     MIERCURI, 26 NOIEMBRIE 2016, ORA 18.00:
-         Spectacolul „O SĂRBĂTOARE PRINCIARĂ” de Teodor Mazilu, prezentat
de formația de teatru Teatralia a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca;
-         Spectacolul „ÎN LARGUL MĂRII” de Slavomir Mrozek, prezentat de
formația de teatru „Skepsis” a Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia;

-         Festivitatea de premiere a Galelor Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *