10.15.2016

Daniel Chiriţă, finalist la concursul organizat de revista Men's Health.

Fără îndoială suporterii echipei Petrolul Ploieşti şi nu numai au auzit de Daniel Chiriţă “Chiru “.
În vârstă de 42 de ani, fostul fundaș dreapta al lupilor, după câteva luni bune de “tras” la sala de fitness, s-a înscris la un concurs organizat de prestigioasa revista de fitness şi nutriţie Men's Health, şi a devenit finalist, acesta va fi imaginea de pe copertă în februarie 2017. 
Pe data de 6 octombrie, Chiriţă a scris pe profilul său de facebook că a devenit finalist.
“După evaluarea de astăzi sunt finalist Men's Health Cover Model şi voi apărea în numărul din noiembrie al revistei împreună cu alţi 14 finalişti. Mulţumesc juriului. Vă mulţumesc pentru suport şi susţinere.”
Daniel Chiriță a declarat pentru revistă mai sus amintită că se antrenează 5 zile pe săptămână în regim "total body workout".
"Încerc zi de zi să devin un model pentru cei din jur prin sport și muncă: pentru familie, prieteni, pentru colegii de la naționala de fotbal a artiștilor, pentru copiii de la școala mea de fotbal"
Daniel Chiriţă s s-a născut la data de 24 martie 1974 la Ploieşti, câştigat în tricoul “găzarilor “Cupa României în anul 1995 şi titlu de campion naţional cu Rapid Bucureşti (în anul 1999).
Chiru a mai jucat la: Universității Craiova, FC Naţional, Sahtior Donetk, Metalist Harkov, Stal Alcevsk, UŢA Arad, CSM Ploieşti, AFC Filipeştii de Pădure.
În 2010, s-a întors pentru puţin timp în tricoul echipei Petrolul Ploieşti, cu “lupii “promovând în prima ligă.
Şi de curând Chiru s-a alăturat grupării Petrolul 52 Ploieşti, astfel a revenit în lotul “lupilor “, în tentativa “găzarilor “de a reveni cât mai repede în Liga 1.

Foto: facebook/Daniel Chiriţă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *