10.04.2016

„GALELE TOAMNEI STUDENŢEŞTI” ,editia a VII-a



 

  Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești organizează în perioada 03 – 31 octombrie 2016 cea de-a VII-a ediţie a „GALELOR TOAMNEI STUDENŢEŞTI”, proiect inclus în „Festivalul Culturii și Artei Studenţeşti”, aflat la cea de-a XIX-a ediţie, manifestare la care studenţii au posibilitatea de a-şi evidenţia talentul, calităţile artistice, activitatea creatoare, având ca scop îmbunătăţirea în ansamblu a calităţii vieţii artistice studenţeşti.
În cadrul proiectului sunt incluse următoarele evenimente cultural – artistice:
- spectacolul de divertisment „UNIVERCITY SHOW”, care va avea loc marți, 11 octombrie 2016, ora 18.00, în sala de spectacole a C.C.S. Ploiești.
Participă formațiile artistice ale Casei de Cultură a Studenților din Ploiești: actorii și soliștii trupei Moft, formațiile de dans Urban Army”, „Happy Dance” și Ansamblul folcloric „Plaiuri Prahovene”.
- „Duelul Vedetelor” – Concurs pentru Tineret, care va avea loc miercuri, 19 octombrie 2016, ora 18.00, în sala de spectacole a C.C.S. Ploiești.
Evenimentul se va desfășura pe secțiunile teatru, dans, muzică și folclor și are ca obiectiv promovarea tinerilor artiști, sprijinirea și stimularea creativității culturale.
Având în vedere bunele relaţii de colaborare, vă invităm să participați alături de noi la evenimente cultural-artistice de înaltă ținută și vă rugăm să ne sprijiniţi prin promovarea acestora.
Pentru  mediatizarea partenerilor mass media, vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 10 octombrie 2016, ora 12.00, pe adresa de e-mail: ccs.ploiesti@mts.ro sau la numărul de  telefon 0244.575.286.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *