10.17.2016

Incepe Festivalul de teatru Toma Caragiu Ploiesti 2016

























In perioada 1 - 6 noiembrie 2016, Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul „Toma Caragiu” si Asociatia Kontrapunct 1/4 organizeaza la Ploiesti cea de-a VI-a editie a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu”.

In acest an, selectia festivalului a fost realizata de traducatoarea si jurnalista Raluca Radulescu (realizatoarea emisiunii Scena si ecranul de la Radio Romania Cultural), iar pe afis se vor regasi numele unora dintre cei mai importanti regizori romani ai momentului, creatori debutanti, voci ale teatrului independent, actori de marca si spectacole premiate.

Programul Festivalului include si anul acesta o premiera a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiesti, parte a programului sau de promovare a tinerei generatii. Regizorul Alexandru Mazgareanu semneaza montarea piesei Job Interviews de Petr Zelenka, un text contemporan care abordeaza tema cinismului din showbiz, dar si din viata de zi cu zi. Creatia decorului ii apartine lui Stefan Caragiu, iar costumele Alexandrei Mazgareanu. Din distributie fac parte Oxana Moravec, Paul Chiributa, Ioan Coman, Crenguta Hariton, Karl Baker, Irina Antonie si Alin Teglas.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *