10.02.2016

Lupii au stricat sarbatoarea comunei Ceptura . CS Ceptura - Petrolul Ploiesti 1 - 3

Zilele Cepturei au avut invitaţi de marcă anul acesta, Petrolul şi ai săi suporteri făcând spectacol, azi, la orele prânzului, pe stadionul din comună. N-a fost cu mici, bere, pastramă sau must, dar cei circa 800 de spectatori prezenţi la arenă, în majoritatea lor veniţi de la Ploieşti, ce-i drept, au avut ce vedea: un meci agreabil, alert, cu goluri multe.

Cu Chiriţă (re)debutant în galben-albastru în poziţia de mijlocaş central, „lupii” s-au adaptat rapid suprafeţei denivelate şi au început bine partida, crescând constant presiunea la poarta gazdelor. S-au „încălzit” cu trei şuturi de la marginea careului mare, primul, chiar al lui Chiriţă, fiind reţinut de N. Petre (7), cel de-al doilea, expediat de Nae, trecând pe lângă bara din stânga (10), iar ultimul, al lui Cl. Tudor, din lovitură liberă, „mângâind” vinclul drept (13), pentru ca, apoi, să pice şi... golurile. Pentru că  au fost două în 60 de secunde!

Scorul l-a deschis Butufei, cu capul, din 6 metri, după centrarea lui Dumitrescu (18), însă faza întreagă a fost de manual, mingea circulând rapid pe traseul Cl. Tudor – Ad. Vintilă – Chiriţă înainte de a ajunge la aripa dreaptă petrolistă. La următorul atac, Nae a scăpat pe stânga, a pătruns în careu şi a centrat, moment în care a venit atacul întârziat al lui A. Neagu, iar arbitrul Viorel Căunei a acordat, just, penalti şi „galben”. A executat Cl. Tudor, în dreapta portarului, iar tabela indica deja 0-2 (19).



Continuare :


sursa:http://republicanii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *