10.09.2016

Set la 0 . Petrolul Ploiești - Unirea Cocorăștii Colț 6-0

Așa cum era de așteptat,”lupii galbeni” au bifat cu brio și etapa a 8-a din campionatul județean de fotbal.În fața a puțin peste 2000 de suporteri,elevii lui Tavi Grigore și Gheorghe Liliac s-au distrat cu modesta formație din Cocorăștii Colț.Penultima în clasamentul la zi în Liga A Prahova,trupa pregătită de Alexandru Niță a ținut piept ploieștenilor doar în primele 13 minute,atunci când,autorul hattrik-ului din etapa trecută,Adrian Vintilă(14),a perforat pentru prima dată poarta nefericitului Marin,cel care,dealtfel,a fost cel mai bun om al oaspeților,intervențiile sale limitând proporțiile scorului.A urmat taifunul galben-albastru,Adrian. Vintilă (31),Jean Prunescu (30), G. Matei (39 autogol), Decebal Nae (41) și Dragoș Gheorghe (42) și-au trecut numele pe lista marcatorilor,superbele tabele de pe Ilie Oană,arătând,la pauză,un scor nemaivazut pe Ilie Oană.
Mulțumiți cu cele șase goluri marcate în prima parte a jocului,”lupii” au redus vizibil motoarele,ocazie cu care,Tavi Grigore a dat credit mai multor jucători tineri,Velisar,Ursu,Jipa și Sebastian Petre,ultimul fiind foarte aproape de a-și trece numele pe lunga listă a marcatorilor.
Cu cele trei puncte,de astăzi, Petrolul îşi păstrează fotoliul de lider al clasamentului Ligii A Prahova, iar sâmbăta viitoare va juca tot pe „Ilie Oană”, cu CS Cornu, începând cu ora 19.00. Partida va face parte dintr-o manifestare mai amplă, ce va debuta la ora 17.00 cu un meci de old-boys şi se doreşte a marca împlinirea a 50 de ani de la marea victorie cu Liverpool, din 12 octombrie 1966.La fel cum s-a întâmplat până acum,sportonlineph.ro va tramsmite în direct,pe canalul de Youtube,întreg evenimentul dedicat sărbătoririi a 50 de ani de la singura victorie românescă în confruntările cu celebra formație engleză,FC Liverpool.

fotosi video aici:  http://www.sportonlineph.ro/fotbal/liga-ii/4436-taifun-pe-ilie-oana-petrolul-ploiesti-unirea-cocorastii-colt-6-0-6-0-foto-video

sursa:SportonlinePh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *