10.14.2016

Spectacol unic, mâine seară pe “Ilie Oana “. Programul evenimentului.( foto si video )



Vă reamintim că miercuri, s-au împlinit 50 de ani de la marea victorie cu Liverpool, cu această ocazie la Restaurantul Laguna a fost organizată o conferinţă de presă urmată de un dineu oficial, sâmbăta (n.r. mâine), începând cu ora 16.45 pe stadionul „Ilie Oană”, va avea loc un eveniment – spectacol, dedicat şi suporterilor lupilor galbeni.

Evenimentul de mâine seară, de la Ploieşti, marchează cei 50 ANI de la Victoria cu Liverpool, fiind pregătite o “suită “de surprize oferite de conducere şi suporterii din cele două peluze, atât peluza “Ilie Oana “cât şi “Peluza Latină “promit un show unic la nivel de suporteri.

Doar 506 bilete vândute?

Potrivit informaţiilor, joi seară s-au vândut doar 506 bilete, acestora se adaugă cele 874 de abonamente, totalul fiind doar de 1380.

Bilete sunt la vânzare, până mâine la ora 17.00.

Tichetele de acces la evenimentul de mâine seară se pot procura de la casa de bilete a stadionului, în cursul zilei de azi până la ora 17.30, iar sâmbăta până la ora 17.00:

Preţurile fiind aceleaşi: 6 lei la peluze, 8 lei la Tribună a II-a, 10 lei la Tribună I şi Tribuna 0.

Programul evenimentului prevede mai multe momente de neuitat.

Un meci de old-boys intre Petrolul şi o selecţionata a Văii Prahovei, un tur de onoare al fostelor glorii “petroliste “, premierea foştilor componenţi ai echipei din meciurile cu FC Liverpool, un moment inedit pregătit de Filarmonica Ploieşti, o transmisie live cu şase camere în sistem 360 grade (premier ape un stadion din România), precum şi alte surprize.
Evenimentul începe la ora 16.45.
Începând cu ora 16.45 vor fi prezentaţi protagoniştii jocului de old-boys, apoi la ora 17.00, va începe partidă de old boys intre fostele glorii ale Petrolului şi selecţionata Valea Prahovei.

Meciul va avea câte o repriză de 20 de minute, iar la sfârşit vor păşi pe gazon eroii meciului cu Liverpool de acum 50 ANI.

După tot spectacolul, începând cu ora 19.00, se va disputa meciul AŞ Petrolul 52 Ploieşti - CS Cornu, partida fiind una oficială, din cadrul Ligii A Prahova.

Echipa de “Old-boys” a lupilor galbeni.

Dumitru Jipa, Ion Catană, Iulian Cădar – Mihai Oancea, Sandu Pitulice, Valeriu Răchită, Paul Guşe, Ion Cojocaru, Cristian Vlad, Mihai Pârlog, Eugen Baştină, Marcel Abăluţă, Silviu Crângaşu, Marian Grama, Laurenţiu Costache, Nicolae Constantin, Ciprian Pură, Nicolae Nuţă, Costel Ilie, Daniel Zafiris, Cristian Zmoleanu.

Pe lângă aceştia se vor mai afla pe stadion şi teren foşti jucători ai “găzarilor “, precum: Marcel Catinca, Ion Toma, Gabriel Călin, Vasile Cosarek, Nicu Lazăr, Constantin Ştefan, Ion Haralambie sau Gheorghe Mârzea.

Aşadar... Oficialii echipei AS Petrolul 52 Ploieşti (urmaşa echipei Petrolul Ploieşti) invita toată suflarea galben-albastra, la un spectacol de neuitat așa cum doar lupii galbeni merita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *