10.13.2016

Vizionare inedită de film în această seară. La Ploiești Shopping City, cei care văd comedia „Două Lozuri” și nu râd vor primi banii înapoi de la actori



Prahovenii care și-au rezervat pentru această seară bilete la comedia românească „Două Lozuri”, proiectată la Ploiești Shopping City, vor avea parte de o vizionare specială, de la ora 20:40. Vor participa la un pariu inedit și vor viziona filmul alături de o parte din echipă: de cunoscuții actori Dragoș Bucur și Dorian Boguţă, regizorul Paul Negoescu și de producători.

Pariul neobișnuit a fost lansat de Dragoș Bucur și reprezintă o provocare adresată publicului prahovean așteptat în această seară: dacă spectatorii vizionează filmul și nu râd, vor primi înapoi banii dați pe bilet chiar de la actori, la ieşirea din sală.

Deși acest lucru nu s-a întâmplat până acum, a venit rândul prahovenilor care și-au rezervat bilet să testeze comedia. Dacă cineva rămâne serios, actorul Dorian Boguţă, cel care interpretează personajul principal, se va ocupa de onorarea pariului.  

Persoanele care sunt interesate de film, dar nu și-au rezervat deja online bilete, pot vizita diseară cinematograful din Ploiești Shopping City, fiind posibil să apară locuri libere, în situația în care unele dintre rezervări nu vor fi onorate.


Despre Două Lozuri
„Două lozuri”, în regia lui Paul Negoescu ("O lună în Thailanda") spune povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de fiecare dintre noi atunci când avem nevoie de bani repede și simplu - joacă la Loto 6/49. Dar, nepriceperea le va juca feste și îi va conduce în tot felul de situații inedite și amuzante, căci, pentru a câștiga la loto nu e de ajuns doar să cumperi bilet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *