10.02.2016

WYL TV a anunțat că își încetează emisia pe o perioadă limitată.

foto:youtube.com


In urma cu cateva zile conducerea televiziunii locale WYL TV a anunțat că își încetează emisia pe o perioadă limitată.


Comunicatul Wyll TV :
" In urmatoarele luni, postul nostru de televiziune isi va intrerupe emisia pentru o perioada de timp limitata.
Relatia cu telespectatorii nostri este foarte importanta, asadar suntem datori sa le aducem la cunostinta orice modificare de program aparuta in grila noastra de emisie.
Fara voi, telespectatorii nostri, WYL TV nu si-ar fi castigat statutul de post de televiziune locala echilibrat, relevant pentru comunitatea locala si important prin emisiunile de calitate si continut pe care le-am realizat. Pentru acest lucru va multumim!
Sprijinul vostru in ultimii 15 ani a fost remarcabil si as vrea sa multumesc pe aceasta cale acelor producatori si colaboratori care s-au “incapatanat” sa creada in valori si principii ale deontologiei profesionale, sa le aduca in fata dumneavoastra, demonstrand ca o emisiune culturata, de ancheta sau un talk- show politic pot atrage audienta : Claudius Dociu, Marius Nica, Bogdan Enache, Iulian Maxim, Daniel Costache.
Nu in ultimul rand, este important sa ai concurenti care actioneaza apeland la principiul “fair-play”-ului, din ce in ce mai greu de gasit in vremurile noastre, iar pentru acest lucru merita mentionati Laurentiu Megelea - VPTV, Ecaterina Petrache - Prahova TV.
Va multumim tuturor, iar pana data viitoare, va indemnam sa traiti liberi si fara constrangeri!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *