12.15.2016

Christmas Sale Weekend: 3 zile de reduceri irezistibile te asteapta la Ploiesti Shopping City

In perioada 16-18 decembrie, Ploiesti Shopping City completeaza seria surprizelor pregatite pentru sezonul cadourilor cu o sesiune de shopping, la cele mai avantajoase preturi. Noua editie Christmas Sale Weekend revine in atentia vizitatorilor centrului comercial cu oferte de nerefuzat, in spiritul sarbatorilor de Craciun: reduceri substantiale la cea mai mare varietate de branduri. In plus, asa cum a obisnuit deja, centrul comercial ii intampina si de aceasta data cu o multime de momente speciale pe toti cei care ii vor trece pragul.

3 zile de rasfat pentru pasionatii de shopping

Incepand de vineri, 16 decembrie, pana duminica, 18 decembrie, cel mai important centru comercial din judet si din imprejurimi aduce pasiunea pentru shopping si distractia la un loc. Toti cei care sunt in cautarea celor mai inspirate daruri de sarbatori pot profita de oferte deosebite, pregatite special pentru ei.

Devenita deja traditie, campania „Christmas Sale Weekend” reprezinta momentul oportun pentru a face ultimele cumparaturi de Craciun. Clientii vor putea beneficia de reduceri la zeci de branduri si vor putea alege dintr-o gama variata de produse, de la imbracaminte, incaltaminte si accesorii pana la produse de infrumusetare, decoratiuni si electrocasnice. Oricine va putea astfel sa aseze sub brad cadourile perfecte pentru cei dragi.

O astfel de ocazie este un prilej bun si pentru multa distractie, indiferent de varsta. Asa ca, Ploiesti Shopping City a avut grija sa pregateasca multe alte momente speciale cu care ii va intampina pe clienti in aceasta perioada.

Tombola de iarna
Pe langa reduceri si oferte, vizitatorii sunt invitati sa profite si de o promotie inedita. Pana pe 8 ianuarie 2017, cumparaturile in valoare de 300 lei le ofera sansa sa participe la o tombola care ii premiaza pe loc cu un set de iarna format din fular si caciula.



Cadouri inspirate, la Targul de Craciun
Pregatirile pentru Craciun nu pot fi complete fara o vizita a Targului de Craciun, din cadrul Ploiesti Shopping City. Pana pe 23 decembrie, vizitatorii se pot bucura de produse 100% romanesti realizate de producatori traditionali si artizani handmade. Cei care doresc sa ofere un cadou original si cu personalitate, pot sa aleaga din varietatea bogata de produse pregatite de expozanti.

Cei mici sunt asteptati in Regatul cadourilor
Pana pe 8 ianuarie 2017, cei mici se vor putea costuma si vor intra in lumea de basm din „Valea Bucuriei Inzapezite”, o poveste special creata pentru ei. Povestea a fost asternuta intr-o carte uriasa din care spiridusii si Mos Craciun vor citi in fiecare zi, in intervalul orar 16:00-19:00 (luni-vineri) si 11:00-19:00 (sambata si duminica).

Micutii vor avea ocazia si sa isi creeze cutia de cadouri dorita. Cu ajutorul spiridusilor de la „Atelierul lui Mos Craciun”, acestia vor putea sa dea frau liber creativitatii, iar la final, fiecare cutiuta realizata va fi umpluta cu dulciuri, pentru a rasplati efortul depus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *