12.10.2016

Comunicat de presa Penitenciarul Ploiesti .“Poveste din Betleem”


Vineri, 09 decembrie 2016, în incinta Cercului Militar Ploiești a avut loc  spectacolul de colinde Poveste din Betleem” Ediția a II-a, organizat de Penitenciarului Ploiești în colaborare cu Asociația Compassion&Care și Cercul Militar Ploiești.
Într-o atmosferă emoționantă,  cu parfum de ”Galbenă gutuie”, am deschis ușa sufletului spectatorilor pentru a primi cu bucurie magia serii de Crăciun. 
Publicul a avut parte de un spectacol de suflet, cald, primitor și parfumat cu voci minunate ce ne-au reamintit de importanța renaşterii spirituale, de necesitatea susținerii semenilor și de promovarea coeziunii sociale.
Realizarea acestui eveniment a fost posibilă datorită dragostei, pasiunii și dăruirii artiștilor prahoveni, în concert susținând momente muzicale, Corala Camerală MUZICOR  dirijată de d-nul Cornel Mutu, domnul dr. Nicolae Vicol- Ansamblul Doina Cătanelor, domnișoara Papuc Maria de la Şcoala Populară de Arte Ploieşti- clasa d-nei profesoare Camelia Vasilescu,  domnișoara Teodora Gheorghe – elevă a Școlii generale ”George Coșbuc” Ploiești  și Grupul vocal al Penitenciarului Ploieşti „Brâul muntenesc”, coordonat de d-na profesoară Angelica Ianculescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *