12.08.2016

COMUNICAT DE PRESA SGU PLOIESTI.

Magia sărbătorilor de iarnă a debutat la Ploiești în data de 5 decembrie, odată cu festivitatea de aprindere a iluminatului ornamental în municipiu.  Spectacolul luminilor a fost desăvârșit de apariția Trenulețului Zăpezii, care îi va plimba pe micuții ploieșteni între Târgul de Crăciun de la Halele Centrale și Orășelul Copiilor de la Sala Sporturilor, figurinele 3D și Moș Nicolae.
SGU Ploiești SRL, prin personalul specializat din cadrul compartimentelor Iluminat Public și Spații verzi, dar și Serviciul Tehnic, sub coordonarea directă a directorului general Constantin Donald Nicolae, a muncit 24 din 24 de ore pentru a crea atmosfera de poveste a sărbătorilor de iarnă în Ploiești, în conformitate cu planul prestabilit alături de domnul primar Adrian Dobre și reprezentanții municipalității.
În acest sens echipa SGU Ploiești a realizat următoarele acțiuni:
– amplasarea si montarea a aproximativ opt kilometri de șir luminos, șase kilometri de țurțuri luminoși, ghirlande și alte elemente în diferite zone ale orașului, anume, Centru, B-dul București (UPG – Gara de Sud, inclusiv în sensul giratoriu și fântâna arteziană), B-dul Castanilor, B-dul Republicii (Poșta Mare – giratoriu Catedrala Sf. Ioan – giratoriu Caraiman), Str. Mărășești și Str. Mihai Bravu;
– montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun în Parcul „Toma Socolescu”;
– decorarea orașului cu peste 20 de elemente 3 D și 60 elemente 2 D;
– montarea și împodobirea bradului natural din fața Palatului Administrativ.
De asemenea, SGU Ploiești a fost alături de ploieșteni și cu ocazia Zilei Naționale a României, eveniment în organizarea căruia societatea noastră s-a implicat prin montarea scenei, asigurarea sonorizării și pregătirea locațiilor în vederea bunei organizări a evenimentului.
În ultima lună, personalul specializat din cadrul Compartimentului Spații verzi s-a ocupat de plantarea a peste 400 arbori și peste 20 mii de arbuști pe teritoriul municipiului Ploiești. Echipa SGU Ploiești rămâne alături de ploieșteni și în perioada următoare pentru ca cetățenii să se bucure de sărbătorile de iarnă în condiții optime.

Director general


Constantin Donald Nicolae

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *