12.22.2016

Comunicat de presă.Penitenciarul de Femei Ploiești - Târgșorul Nou a organizat în cadrul proiectului Sărbatoarea Crăciunului o activitate socială în colaborare cu Organizația Umanitară Concordia “Casa Eva”.


În data de 20.12.2016, Penitenciarul de Femei Ploiești - Târgșorul Nou a organizat în cadrul proiectuluiSărbatoarea Crăciunului o activitate socială în colaborare cu Organizația Umanitară Concordia “Casa Eva”.  
Activitatea a constat în susținerea unui concert de colinde de către copiii aflați în plasament la “Casa Eva”. La manifestare au participat specialiști ai sectorului Reintegrare Socială și ai Organizației Concordia, un numar de 8 copii aflați în plasament  și 34 persoane private de libertate care execută o pedeapsă privativă de libertate în regim semideschis.  
Scopul demersurilor a fost  dezvoltarea spiritului compasiunii, al generozității, dorința de implicare în acțiuni caritabile, generatoare de sentimente pozitive și totodată promovarea tradițiilor culturale în rândul persoanelor custodiate.
            O altă activitate organizată în cadrul proiectului mai sus menționat a constat în susținerea de colinde de către un grup de 13 elevi și studenți, însoțiți de preotul Anton Savelovici de la Asociatia ASCOR pe toate secțiile de deținere, aducând un strop de bucurie și speranță în sufletele femeilor deținute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *