12.05.2016

La Ploieşti au fost aprinse luminile ornamentale de sărbători.( foto si video )

Luni seara, Ploieştiul a îmbrăcat haine de sărbătoare cu ocazia aprinderii luminii ornamentale în municipiu-reşedinţă de judeţ. 
Pe un frig pătrunzător şi în prezenţa a circa 1500 de ploieşteni, Primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, a apăsat butonul care aprinde iluminatul de sărbători, înainte de acest moment, au fost difuzate colinde şi orchestra Consiliului Judeţean Prahova a susţinut un recital.
 Alături de primar, au fost şi cei doi viceprimari, George Pană și Cristian Ganea, dar și alţi consilieri locali şi judeţeni .

 Deşi a fost frig, copii prezenţi au numărat, împreună cu Adrian Dobre, secundele rămase până la momentul culminant al serii, aprindere luminiţelor de sărbători. Însă marea bucurie a serii a fost venirea Moşului, care a împărţit sute de pungi cu cadouri pentru copii prezenţi la eveniment.
 În acelaşi timp, o altă surpriză a reprezentat-o “Trenulețul Vesel “, un trenuleţ cu un vagon, vopsit în galben – albastru, acesta îi va plimba pe copii şi ploieşteni de la Târgul de Crăciun aflat în centrul oraşului până la Orășelul Copiilor de la Sala Sporturilor “Olimpia “. 
Seara s-a încheiat cu o piesă de teatru, pusă în scenă de actorii Teatrului “Toma Caragiu “şi un mini recital al “Filarmonicii “Ploieşti. Evenimentele – spectacol vor continua, în fiecare zi, până pe data de 24 decembrie (inclusiv ) pe scena amplasată în parcul “Toma Socolescu “din vecinătatea Halelor Centrale.
 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *