12.22.2016

Tricolorul LMV Ploiesti a pierdut calificarea in setul de aur . Tricolorul LMV Ploiești – AJ Fonte do Bastardo Azores (Portugalia) 3:1 (25:22, 25:22, 23:25, 25:13) – 12:15 golden set

Sala: Sporturilor „Olimpia”, Ploiești. Spectatori: 400.
Tricolorul LMV Ploiești: 7. Aleksandar Milivojević (Muntenegru, extremă), 8. Andrei Grigoraș (universal), 10. 9. Florin Voinea (extremă), 12. Vladan Aleksić (Serbia, centru), 13. Kostiantyn Riabukha (Ucraina, centru), 18. José Carrasco Angulo (Venezuela, coordonator) – 2. Goran Škundrić (Serbia, libero); Hiroshi Centelles (Cuba, extremă), 5. Cosmin Ghimeș (coordonator), 14. Tudorel Farcaș (extremă).
Antrenori: Sergiu Stancu, Mădălin Marinescu.
AJ Fonte do Bastardo Azores: 3. Matthew Pollock (SUA, centru), 5. Pedro Rangel (Mexic, coordonator),  7. Kristopher Johnson (SUA, centru), 13. Caique Silva (Brazilia, extremă), 14. Diogo Morais (Portugalia, universal), 15. Scott Rhein (SUA, extremă) – 6. Carlos Teixeira (Portugalia, libero); 1. Afonso Guerreiro (Portugalia, extremă), 10. Jose Monteiro (Portugalia, coordonator).
Antrenor: João Miguel Sequeira José.
Arbitri: Bülent Bozkurt (Turcia), Audrius Gargasas (Lituania).

Miercuri seară, Tricolorul LMV Ploiești a evoluat pentru prima dată în Sala „Olimpia” în cadrul cupelor europene, întâlnind campioana Portugaliei, AJ Fonte do Bastardo Azores, în manșa retur a 16-imilor de finală din CEV Challenge Cup. Echipa antrenată de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu avea nevoie de victorie în trei sau patru seturi pentru a se ajunge la „setul de aur”, în urma înfrângerii suferite în deplasare, săptămâna trecută, scor 1:3.
Iar lucrurile păreau să meargă pe calea cea bună, motivația din tabăra ploieșteană fiind la cote maxime.
În garniturile celor două echipe doar Tricolorul LMV a efectuat o schimbare față de meciul din tur, antrenorii Stancu și Marinescu alegând să înceapă cu Voinea în locul lui Centelles.
Tricolorul LMV s-a aflat în control în setul întâi, Voinea ducând scorul la 3:1. Oaspeții au egalat la 3, dar cu un serviciu foarte bun al lui Aleksic ploieștenii s-au desprins la trei puncte, scor 8:5. Apoi, Milivojevic, Riabukha și Voinea au majorat ecartul, scor 12:7.
Campioana Portugaliei a răspuns exact, egalând situația pe tabela de marcaj, prin cinci puncte la rând. Tricolorul LMV a rămas, însă, în avantaj, iar Aleksic, cu un blocaj, a refăcut ecartul de trei lungimi, scor 15:12. Oaspeții au revenit, prin două puncte la rând, dar gazdele s-au desprins încă o dată, scor 19:15, obligându-l pe antrenorul João José să solicite timeout.
AJ Fonte do Bastardo Azores s-a mai apropiat, dar Riabukha și Voinea au adus gazdele la trei mingi de set, Grigoraș, cu o diagonală perfectă, închizând actul la scorul de 25:22.
În startul setului secund, ambele echipe s-au aflat la conducere, însă Tricolorul LMV s-a desprins la două puncte, după reușitele lui Grigoraș și Aleksic, cel din urmă cu un blocaj. Echipa portugheză a revenit, egalând situația la 8, dar Carrasco, cu o evoluție bună la fileu, Riabukha, Voinea și Milivojevic au punctat pentru a menține gazdele în avantaj, scorul devenind 13:11.
Apoi, cu o apărare perfectă, cu Skundric în prim-plan, Tricolorul LMV s-a desprins la 17:13. Oaspeții au înjumătățit ecartul ploieștenilor, scor 18:16, dar Riabukha și Grigoraș au menținut distanța față de portughezi. La 21:19, și-a făcut intrarea și Centelles, însă nu pentru mult timp, Voinea revenind pe teren, la 22:21.
În finalul actului, Milivojevic a fost omul principal la Tricolorul LMV, acesta punctând de trei ori la rând, închizând setul la 25:22, după un blocaj de toată frumusețea.
În setul al treilea, oaspeții au avut inițiativa la început, conducând cu 6:3. Dar, Tricolorul LMV a revenit cu Voinea la serviciu, Aleksic și Carrasco punctând pentru 7:6. Aleksic, Milivojevic și Grigoraș au menținut, apoi, gazdele în avantaj de două puncte, până la 12:10.
sursa:TricolorulLMVPloiesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *