REFRESH PLOIESTIULUI

Refresh Ploiestiului …noul proiect Info Ploiesti City si CS Dinamo Victoria Ploiesti .

Info Ploiesti City si CS Dinamo Victoria Ploiesti  ( partener oficial Info Ploiesti City ) au lansat incepand cu data de 8 ianuarie 2017 , un proiect unic pentru judetul Prahova si mun.Ploiesti .

Proiectul se numeste “ Refresh Ploiestiului “ si va promova si sustine performanta in sport , cultura , arta , muzica , dans , tinere talente ,invatamant,samd .

De ce acest proiect ?

Ne dorim cel mai bun proiect local privind promovarea judetului Prahova  si numai…
Ne vom baza pe o echipa tanara ,serioasa ,cu experienta in media ,  marketing , vanzari , psihologie , arta si cultura .

Peste toate acestea ne vom baza pe sprijinul unor parteneri cunoscuti in Prahova si pe sprijinul autoritatilor .

De ce noi ?

Fiindca Info Ploiesti City si CS Dinamo Victoria Ploiesti sunt o “familie “, reusind de aproximativ 2 ani sa  dea o alta fata a proiectelor social-sportive-artistice din Ploiesti .

Ce fel de stiri vom aborda ?

Altfel de stiri , cu articole in exclusivitate , cu interviuri exceptionale cu tinere talente , sportivi premianti la nivel national si international , tineri cu diverse pasiuni,samd .

Stiri obiective,transparente , fara nici o conotatie politica .

Un nou proiect , aceeasi echipa.

In noul proiect ne bazam pe partenerii nostri , de incredere :  “ : Reci si Calde , Casa Bolgiu Urlati , E-Media Creation, Funtastic Fiesta , Politia Locala Ploiesti , Penitenciarul Ploiesti , Kiru Sport , Jordan House Pub , Fitness Club Nico , Mall Winmarkt ,Restaurant Orizont , www.oud.ro  , VP TV , Best FM .
Mai nou : Peluza Latina , ADGA , Bucuresti TV , samd.

Pe plan artistic-evenimente : DJ Kabal , trupele de dans : Happy Dance , Dia Fan , Elite Dance School , Clubul Artist , samd.

Dar inainte de toate ne bazam pe increderea dumneavoastra , a prahovenilor care vor si “altfel “ de presa , altfel de informatii  ( obiective,transparente ) , o echipa serioasa , neimplicata politic .
Ne bazam pe institutile locale  si societatile comerciale ,care doresc sa sprijine financiar sau in sistem barter acest  nou proiect .

In incheiere va multumim si va invitam sa dam un Refresh Ploiestiului , intr-un proiect  sustinut de CS DINAMO VICTORIA Ploiesti si Info Ploiesti City .ACEST PROIECT APARTINE EXCLUSIV CS DINAMO VICTORIA PLOIESTI si INFO PLOIESTI CITY .
Dreptul de autor :
Legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Art. 1
(1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau stiintifice, precum si asupra oricaror asemenea opere de creatie intelectuala, este recunoscut si garantat in conditiile prezentei legi. Acest drept este legat de persoana autorului si comporta atribute de ordin moral si patrimonial.
(2) Opera de creatie intelectuala este recunoscuta si protejata, independent de aducerea la cunostinta publica, prin simplul fapt al realizarii ei, chiar neterminata .

Art. 2
Recunoasterea drepturilor prevazute in prezenta lege nu prejudiciaza si nu exclude protectia acordata prin alte dispozitii legale.


Capitolul II - Subiectul dreptului de autor


Art. 3
(1) Este autor persoana fizica sau persoanele fizice care au creat opera.
(2) In cazurile expres prevazute de lege, pot beneficia de protectia acordata autorului persoanele juridice si persoanele fizice altele decat autorul.
(3) Calitatea de subiect al dreptului de autor se poate transmite in conditiile legii.

Art. 4
(1) Se prezuma a fi autor, pana la proba contrara, persoana sub numele careia opera a fost adusa pentru prima data la cunostinta publica.

(2) Cand opera a fost adusa la cunostinta publica sub forma anonima sau sub un pseudonim care nu permite identificarea autorului, dreptul de autor se exercita de catre persoana fizica sau juridica ce o face publica numai cu consimtamantul autorului, atat timp cat acesta nu-si dezvaluie identitatea. 

website counters