www.oud.roDespre Noi


Semnificatia numelui:
Oud (in araba "Oudh") provine din lemnul de agar (Aquilaria) copac tropical, care a avut originea in regiunea Assam din India, iar de acolo s-a raspandit in intreaga Asie de Sud-Est. In cazul in care lemnul acestui copac este infectat cu un anumit soi de mucegai (Phialophora parasitica), aceasta reactioneaza prin producerea unei rasini pretiose, intunecata si parfumata, care este aroma ingredientului oud (numit si agarwood).
Oud-ul este foarte apreciat de catre parfumeriile din intreaga lume pentru mireasma sa dulce, lemnoasa, aromata si complexa. Acesta este utilizat sub forma de ulei Oud (Dehn al oud) sau sub forma de rasina (mubakhar oud). Uleiul de oud este fie extras prin distilarea lemnului de agar fie prin topirea rasinii. Se poate aplica direct pe piele sau adaugat in compozitia parfumurilor, de obicei, ca nota de baza.
Datorita raritatii, cererii foarte mari si dificultatii obtinerii lui, uleiul de oud este cel mai scum ulei din lume. Valuarea lui depasind cu mult valuarea aurului. I se mai spune si "Aurul Lichid".
Despre noi:
Oud Arabian Perfumes este o companie recent introdusă pe piața din Romania ce comercializează o gamă diversificată de parfumuri si esențe arăbești destinată celor mai exigente gusturi. Misiunea companiei este de a oferi unicitate si originalitate, calitate, design deosebit, miros unic si aparte, oferite de o companie ce respecta consumatorul si cerințele acestuia. Oud Arabian Perfumes pune accentul pe pasiunea pentru perfecțiune, consistență si își asumă un angajament față de valorile și scopurile propuse. Oud Arabian Perfumes este activ in acest moment prin site-ul www.oud.ro și prin filiala deschisă în incinta Ploiești Shopping City continuând expansiunea pentru a aduce un plus valorii pieței de parfumuri din România, oferind, în același timp, produse de calitate superioară la prețuri competitive. Ne dorim ca prin produsele comercializate sub brand-ul Oud Arabian Perfumes sa aducem inovația, luxul si opulența influenței orientale recunoscute și apreciate in Emiratele Arabe Unite. 


Mai multe detalii ,preturi si oferte aici :
http://oud.ro/