8.08.2016

Comunicat de presa Politia Locala Ploiesti . Adăpost improvizat sub podul Dâmbu

 În data de 03 august 2016, în jurul orelor 10:30, pe timpul executării serviciului de patrulare, polițiștii locali s-au autosesizat cu privire la existența unui adăpost improvizat sub podul care tranzitează albia pârâului Dâmbu, aflat la intersecția străzilor Ștrandului și Apelor.
 La fața locului s-a constatat că albia pârâului Dâmbu și cursul apei sunt obstrucționate de deșeuri menajere și resturi din materiale de construcții care sunt depozitate sub pod, fiind construit chiar și un zid. Zona a devenit un focar de infecție, degajând mirosuri pestilențiale, iar prezența șobolanilor se observă într-un număr foarte mare.
 
    

Persoana care a depozitat deșeurile menajere și resturile din materiale de construcții a fost identificată ca fiind numitul T.V.C., domiciliat în satul Mătești, jud. Buzău, acesta recunoscând că a încercat să-și construiască un adăpost în zona respectivă.
Susnumitul a fost sancționat contravențional conform prevederilor art. 16.2 pct. 11 din H.C.L. 228/2006 (contaminarea și poluarea cu deșeuri a albiei pârâului Dâmbu), cu amendă în cuantum de 250 lei, fiindu-i pus în vedere să părăsească zona.
S-a solicitat intervenția SC S.G.U. Ploiești SRL și SC Rosal Grup SA care în data de 04 august 2016 au procedat la luarea măsurilor de salubrizare și igienizare a zonei respective.
 

    

Locația va fi în continuare monitorizată de echipajele Serviciului Ordine Publică, pentru prevenirea apariției persoanei și a depozitării de deșeuri și resturi materiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *