10.03.2014

Alaturi de campioni,printre campioni. Visca Bar Ploiesti ,noul partener InfoPloiestiCity

ViscaBar (un brand 2Think Marketing) este destinatia ideala pentru acele persoane dinamice, pasionate de fotbal si de alte evenimente sportive.
Descriere
In baza parteneriatul incheiat cu Fan Club-ul oficial F.C. Barcelona in Romania, ViscaBar va fi, de asemenea, sediu regional Barça Fan Club – un loc in care fanii F.C. Barcelona din Romania se pot bucura impreuna asistand la partidele in care joaca echipa favorita.

ViscaBar este locul acela in afara casei unde cei care il frecventeaza stiu ca vor gasi un mediu familiar in care se vor simti confortabil, se vor putea relaxa in voie si isi vor putea incarca bateriile.

ViscaBar este destinatia ideala pentru acele persoane dinamice, cu stil de viata activ si care sunt pasionate de fotbal si de alte evenimente sportive si carora le place sa socializeze si sa imparta momentele de bucurie cu cei din jur.

ViscaBar reinventeaza conceptul de bar sportiv, ducand la un alt nivel experienta de divertisment prin accesarea a doua parghii importante: interactiunea si socializarea.

In jurul conceptului ViscaBar va fi implementata o gama variata de side-attractions: Sesiuni de autografe, diverse evenimente precum Flair Bartending shows, lansari, concursuri /demonstratii sportive, etc

facebook page 
https://www.facebook.com/ViscaBarRomania?fref=ts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *