10.27.2014

Astra Giurgiu - Petrolul 0-0. Un egal care nu ajuta pe nimeni.

Astra - Petrolul 0-0, remiza nimanui
Cu un moral bun după cele trei victorii obținute în Liga1, lupii lui Gigi Mulțescu s-au deplasat la Giurgiu pentru ultimul meci al etapei cu numărul 12, cu dorința de a obține cele trei puncte puse în joc și a profita de pașii greșiți făcuți de CFR Cluj (1-1 la Chiajna) și Steaua (0-1 la Tg-Mureş).Pentru prima dată de la venirea lui Mulțescu pe banca tehnică, Petrolul va începe jocul într-o formulă 4-4-2, acesta declarând în nenumărate rânduri că este adeptul acestui sistem de joc.
Petrolul începe în ofensivă încă din startul partidei, iar în minutul 3, Tamuz șutează puternic, Lung respingând în corner.Replica Astrei nu se lasă așteptată,minutul 7, Budescu execută o lovitură de colț, lovitură scoasă de pe linia porții de Alcenat. Ușor, ușor,Astra echilibrează partida, numai deciziile neinspirate a lui Seto fac tabela să rămână intactă. Petrolul are și ea ocaziile sale șutul lui Teixeira (19) și Astafei (24) nu au adus nimic nou, decât o lovitură de colț, rămasă fără rezultat. Minutul 38, Pecanha scoate în corner șutul puternic al lui Amorim, corner rămas fără rezultat. Cea mai mare ocazie de gol a reprizei a aparținut gazdelor, prin Budescu, care a pătruns în forță până în careul mic al lui Pecanha, de unde Gerson a respins, făcând ca tabela de marcaj să arate la fel ca la startul partidei, 0-0.
La pauză, antrenorul Mulțescu, face prima modificare, scoate pe Priso, Marinescu este cel introdus. Petrolul încearcă și mai mult pe faza ofensivă, Teixeira în rolul principal,ratează bune ocazii (57,65,71).Minutul 73 îl aduce în prim plan pe Budescu care execută un corner de pe stânga direct în bară. Mulțescu mută din nou ofensiv, îl scote pe Filip, si-l introduce pe Albin, beneficiază de o lovitură liberă de la 18 metri, dar execută în zid.Astra forțează pe finalul de meci,dar numai norocul a făcut ca Petrolul să nu ia gol, Morais reia puțin pe lângă. Așadar, Petrolul ratează și de această ocazia de a se apropia de liderul Steaua, care ocupă prima poziție cu 28 puncte, urmată de CFR Cluj cu 26 puncte. Etapa viitoare, Petrolul, primește pe teren propriu, vizita Otelului, partidă ce se va disputa luni,03 noiembrie.
Echipe de start:
Astra:Lung-Pliatsikas, Ben Yousef, Oros, Morais-Yahaya, Laban- Enache, Seto, Amorim-Budescu
Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli-Priso, De Lucas, Filip, Teixeira – Astafei, Tamuz.
Arbitru:Alexandru Tudor
Cartonașe galbene:Ben Yousef (40), Filip (41)Pliatsikas (60), Astafei (74), Oros(85)Alcenat (87)

sursa:sportonlineph.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *