10.06.2014

Campionii au debutat cu dreptul in noul sezon. U BT Cluj – CSU Asesoft 69-80 (39-48)

Luni seară campionii au începutul noul sezon al Ligii Naţionale de baschet masculin cu o victorie, în deplasare la rivala U BT Cluj, succes care reconfirmă supremaţia alb-albastrilor în prima ligă de baschet.

Fără căpitanul Burlacu (accidentat), ploieştenii au predat o nouă lecţie ardelenilor, relaxarea de final a acestora , aducând o diferenta mică pe tabelă.

CSU Asesoft a început în forţă meciul de sub " Dealul Feleacului ", Brown respectiv Lee au dus scorul la un parţial de 7-0, apoi Brown le-a dat şansa gazdelor să înscrie primele puncte (printr-un fault nesportiv).

Oaspeţii au continuat să domine jocul, amfitrionii negăsind soluţii să desfacă apărarea prahovenilor.

După primul sfert (scor 27-21 pentru Asesoft), clujenii au încercat să echilibreze meciul prin Mandache şi Silvăsan, dar Brown a făcut ce a vrut în atac.

Mohammed şi Labovic au totalizat 13 puncte ducând scorul pauzei la o diferenţă de 9 puncte pentru campioni (scor 39-48)
Elevii lui Arnautovic au încheiat socoteliile din sfertul 3, în primele 6 minute ale penultimului sfert, clujenii au fost aproape invizibili până la scorul de 46-62, doar Kuti, trezind din K.O . echipa gazdă.

Cu trei minute până la sfârşitul meciului clujenii s-au apropiat la 10 puncte (scor 63-73) însă campionii şi-au respectat blazonul şi au învins la o diferenţă mică cu scorul de 69-80, datorită relaxării de final.

U BT Cluj: Mandache, Hargrove, Cuic, Silvăsan, Baciu
CSU Asesoft: Brown, Szijarto, Flowers, Pelekanos, Lee

Foto: csuasesoft.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *