10.27.2014

Horia Ivanovici si hotii striga...hotii


Hotii si Horia striga...hotii !
Steaua a pierdut aseară la Tg. Mureş (scor ASA Tg. Mures-Steaua 1- 0) după un meci în care nu a arătat nimic dar şi datorită unor greşeli "omeneşti " ale arbitrului Istvan Kovacs.
Până să acuze arbitrajul, steliştii ar trebui să se gândească în primul rând că era să ia gol din minutul 1, apoi la ocaziile mureşenilor din minutele 31,45 +4,52 şi 57, dar mai ales la ratarea uluitoare şi " marcă înregistrată Zicu " , din minutul 68, acesta a tras în Arlauskis,  a luftat ca la cascadorii râsului.
Finalul de meci, i-au prins pe stelişti foarte nervoşi, sărind să-l bată pe Kovacs, pentru că a avut tupeu să fluiere împotriva "marii campioane " şi acelei mai "iubite " echipe din România.
După meci cel mai arogant şi aservit " jurnalist " sportiv din ţară, un " pseudo " realizator tv, Horia Ivanovici a luat foc în studioul Look Tv, plin de "spume" şi recalcitrant l-a făcut pe Kovacs " cel mai hoţ arbitru din România " şi cu siguranţă dacă îl prindea pe central, putem fii siguri că îl bătea.
Pe terenul de la Tg. Mureş, steliştii nu au mai făcut "hora bucuriei " şi erau la un pas să-l altoiască pe Kovacs, fiind frustraţi că au pierdut trei puncte cu... AŞA Tg. Mureş.
Bine-nţeles că ăştia care au fost eliminaţi din Champions League de o echipă comunală din Bulgaria, au uitat cum au câştigat campionatul trecut cu ajutorul arbitrilor.
Probabil aservitul echipei bătute fără nici o emoţie de Dinamo Kiev nu a văzut meciul Petrolul-CFR Cluj şi cum Coltescu a făcut "varză " acel meci, plus alte meciuri făcute "praf" de arbitrii, pentru
a favoriza direct sau indirect Steaua.
" Hoţii strigă hoţii " nu-i aşa "don " Horia?!?
Când alte echipe erau "furate " ca-n codru, steliştii tăceau, râdeau şi nu le păsa că arbitrii fac măcel în favoarea "campionilor"... acum ne-a venit şi nouă rândul şi tare ne place când vă vedem disperaţi şi bătuţi de nou promovate.
Rezultatul de pe tabelă contează... Corect. Mereu când aveaţi rezultate favorabile cu ajutorul arbitrilor, eraţi ironici şi arătaţi echipelor adverse tabela... De data aceasta un jucător advers, un "neica nimeni "... v-a arătat tabela.
Horia Ivanovici, Gâlcă, Meme Stoica, Gigi Becali, Argăseala, şamd... au devenit atât de penibili încât aruncă "pisica " în curtea arbitrajului, care a defavorizat Steaua, " marea campioană " într-un meci cu o nou promovată, golul victoriei mureşenilor venind după o degajare a portarului Stancioiu... pentru că numai Steaua putea lua goluri d-astea ca şi cel din tramvaiul 41 (golul lui Barboianu de anul trecut).
Ce frumos ar fi dacă vineri seară Dinamo o va bate pe Steaua... spre disperarea lui Ivanovici & Co.
N'Doye îi ironizează pe stelişti
"E timpul să păstrez mingea asta (n.r. - Ouasmne N'Doye a venit la interviuri cu o mige pe care scria AŞA - Steaua 1-0). Nu ştiu ce să mai fac cu Steaua. Las mingea acasă şi nu mai joc împotriva Stelei. Gata, m-am săturat să joc împotriva Stelei. Nu ştiu de ce nu reuşesc să mă bată. E timpul să mă opresc, m-am săturat. Le-am dat şansa să câştige, dar gata, nu mai joc cu Steaua. Eu sunt fotbalist, nu sunt cu bătaia. Ei s-au enervat şi au sărit la arbitru", a spus N'Doye la Look TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *