10.08.2014

OVIDIU HOBAN ŞI LIPSURILE DE LA PLOIEŞTI

Hoban şi lipsurile de la Ploieşti
Situaţia Petrolului Ploieşti este una îngrijorătoare şi numai cei care conduc acest club pot analiza dacă ea se apropie de a devenii critică în următoarele luni.
Am asistat, perplex, la câteva “spoieli” ale gardului pe care Patronul, Daniel Capră, le-a folosit ca scuze de principiu în anumite situaţii, pentru a nu lăsa de înţeles ceea ce este evident prin prisma unei logici normale, situaţia din vestiarul Petrolului scârţâia.
Nu are sens să consemnăm pentru a mia oară că transferurile iernii trecute, în speţă Adrian Mutu şi Ianis Zicu au confirmat sau nu, nici că Mutu jucând din când în când la francezi, a reuşit în 7 luni să se pună pe picioare cu antrenamentul şi condiţia fizică, dar trebuie precizat că Mutu este prin definiţie un agitator. A comis-o la englezi, a comis-o în Italia şi a comis-o în România în momentul în care nimeni nu se aştepta. Revenind la  Ovidiu Hoban, dupa altercatia cu  managerul sportiv al Petrolului,  internaţionalul român a fost exclus din lotul lupilor .
Întrebarea se pune altfel, Hoban este jucătorul titular în faţa apărării la Naţională Roamaniei? convocat de Piturca prin prisma calităţilor sale, aşadar să ne gândim cui de fapt i-am făcut rău?... Eu cred că fotbalului, la Ploieşti dar şi la prima reprezentativă.
Acest sport are nevoie de Hoban, are nevoie de seriozitate şi devotament pentru că este normal să îţi doreşti performanţă în momentul în care te poţi lupta pentru ea. Adevărul este că practicăm un fotbal rudimentar, lipsit de viziune pe alocuri iar printre mulţimea de jucători de acelaşi nivel, mediocri, găsim câte un Hoban şi îl lăsăm să plece.
Urmează două meciuri capitale în economia calificării la CE 2016, îmi doresc din tot sufletul să îl văd pe Hoban pe teren şi sunt convins că aşa va fii.
                

                                                                                        Alexandru Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *