11.02.2014

Au aparut primele incidente electorale !

Din informaţiile oficiale, până la ora actuală, în judeţul nostru nu au fost înregistrate  incidente. Însă, în ţară situaţia este alta. Oficialii Ministerului Afacerilor Interne au comunicat faptul că în Giurgiu, preşedintele unei secţii de votare ar fi îndemnat alegătorii să voteze un anumit candidat (incident neconfirmat). În acelaşi judeţ se pare că a izbucnit un conflict între primarul unei localităţi şi membrii unei secţii de votare.
În Dâmboviţa, ACL a contestat la Biroul Electoral Central comportamentul ” abuziv şi discriminatoriu” al preşedintelui BEJ Dâmboviţa.
În Reşiţa, preşedintele unei secţii de votare a anunţat că lipsesc 400 de buletine de vot. În Dâmboviţa, ACL acuză PSD că a distribuit în ziua votului “zeci de mii de manifeste cu texte denigratoare la adresa candidatului ACL”. Social democraţii susţin că aceste acuzaţii sunt minciuni .
În judeţul Suceava, un membru al unei secţii de votare a suferit un atac de epilepsie, iar respectiva secţie funcţionează acum cu un membru mai puţin.
În judeţul Gorj, preşedintele unei secţii de votare din comuna Bumbeşti este cercetat penal după ce a declarat că a pierdut ştampila de control.
În judeţul Vaslui, procesele verbale de completare a Birourilor Electorale au fost realizare greşit de BEJ, în text apărând ” alegeri pentru Parlamentul European” în loc de ” alegeri pentru preşedintele României”
sursa:phon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *