11.25.2014

Comunicat FC Petrolul Ploiesti .

Reacția oficială a FC Petrolul
În urma evenimentelor petrecute azi, site-ul oficial al clubului anunță faptul că activitatea echipei nu va fi afectată, iar jucătorii și staff-ul tehnic al lupilor sunt concentrați efectiv la partida de campionat. Etapa viitoare, Petrolul va întâlni la București, pe stadionul din Șoseaua Stefan cel Mare, Dinamo Bucureşti. Iată comunicatul oficial al clubului Petrolul:
25 noiembrie 2014, Ploiești. FC Petrolul precizează că activitatea echipei nu va fi afectată în urma evenimentelor de astăzi, iar fotbaliștii și staff-ul tehnic își vor continua normal programul de pregătire, în perspectiva partidei cu Dinamo.
Totodată, FC Petrolul menționează că salariile jucătorilor și ale antrenorilor sunt achitate la zi, întreg lotul fiind concentrat exclusiv asupra confruntării de duminică.
De asemenea, FC Petrolul are certitudinea că situația de moment, în care sunt implicați patronul Dan Capră și directorul general Marius Bucuroiu, se va rezolva favorabil în cel mai scurt timp, iar ambii își vor relua activitatea în cadrul clubului.
sursa:www.fcpetrolul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *