11.19.2014

Concert umanitar pentru Vlad Brașoveanu la Ploiești Shopping City: Nico&Shobby, Valentin Dinu, Laurian Manta, Adelina, Giulia Eftimescu, Freddy și Trupa de dans ”Vogue”




 Pe 21 noiembrie, începând cu ora 18:00, Ploiești Shopping City organizează un concert umanitar ce are ca scop strângerea de fonduri pentru Vlad Brașoveanu, un bolnav diagnosticat cu tumoră pe creier. Nico&Shobby, Valentin Dinu, Laurian Manta, Adelina, Giulia Eftimescu, Freddy și Trupa de dans ”Vogue” sunt artiștii care vor participa la evenimentul caritabil și care îl vor ajuta pe Vlad Brașoveanu să trăiască şi să depăşească momentele dificile prin care trece. În plus, jucătorii din echipa CSU Asesoft Ploiești vor dona echipamente sportive și le vor oferi autografe celor prezenți.
Vlad Brașoveanu a fost diagnosticat cu o boală agresivă, în stare avansată, glioblastom cerebral, şi a fost supus deja unei intervenții chirurgicale costisitoare, ce a putut fi realizată numai în afara granițelor ţării, la Clinica şi Institutul de Cercetare-Gemania-INI HANOVRA. Acesta va începe în următoarele 6 săptămâni procedura de radioterapie combinată cu chimioterapie. Operația și tratamentul de recuperare se ridică la suma de 50.000€. Pentru ca Vlad să aibă ocazia de a duce o viață normală, mai mulți artiști, personalități locale și sportivi îi vor sări în ajutor participând la un eveniment caritabil în interiorul Ploiești Shopping City.
Astfel, cei care vor vizita centrul comercial vor putea asista la concertul umanitar și vor putea face donații în urna plasată în zona scărilor rulante.

Cei ce vor să îl ajute pe Vlad și înaintea concertului caritabil o pot face prin modalitățile de mai jos:
RO96RNCB0604080329500001
RON RO08RNCB0205080329500001 EUR,
Beneficiar Bratu Andra Madalina (numele înainte de căsătorie)
PayPal, ambrasoveanu@gmail.com, COD BICSWIFT: RNCBROBU.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *