11.02.2014

VICTORIE FACILA...CSU Asesoft – Timba Timișoara 87-64 (42-37)

Eșecul cu Banvit Bandirma, din EuroCup, și-a pus amprenta asupra moralului campioanei în jocul cu Timba. În „Olimpia”, ploieștenii au avut parte de un antrenament util înaintea partidei cu Hapoel, încheiat cu o victorie clară care-i readuce pe prima poziție a ierarhiei în Liga Națională.
După ce au luat loc pe bancă la meciul cu Steaua, din urmă cu o săptămână, americanii Mohammed, Flowers și Cooper s-au numărat printre protagoniștii primei reprize. Fără Brown – menajat în premieră de Arnautovic, alături de Pelekanos și Labovic, odihniți la rândul lor, jocul prahovenilor a suferit în multe momente în secvența inaugurală. Chiar dacă au condus în majoritatea timpului, gazdele au „păcătuit” la recuperare, problemă rezolvată de banca tehnică prin introducerea lui Cooper. Centrul venit din campionatul Lituaniei a ieșit în evideță pe faza defensivă și prin câteva blocaje de efect, și, după un parțial de 9-0 conturat în ultimele minute ale sfertului secund, de către Runkauskas, Mohammed și Negoițescu, CSU Asesoft intra în avantaj la cabine.
De partea cealaltă, prestația tandemului Glazyrin – Miijatovic, 25 de puncte în prima parte, a început să scadă în intensitate după pauză. Timișorenii nu au reușit niciun coș din acțiune în primele 4 minute de la reluare, interval de timp în care Mohammed și Lee au descifrat soarta jocului, scor 52-39. În cotinuare, lucrurile au mers într-o singură direcție, cu toată opoziția americanului Hall, care a încercat să limiteze proporțiile prin câteva incursiuni personale în relație „unu la unu” sau prin aruncări din spatele semicercului. Rând pe rând, Cooper, Hayes, Mohammed, cu două dunkuri de pus în ramă, Negoițescu și Movileanu au mărit diferența pentru a desăvârși o repetiție consistentă în perspectiva meciurilor viitoare, din EuroCup.

CSU Asesoft: Runkauskas, Mohammed, Flowers, Hayes, Lee
Timba Timișoara: Hall, Nakic, Glazyrin, Mijatovic, Brkic

sursa:www.csuasesoft.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *