12.16.2014

Gigi Multescu nu mai este antrenorul lupilor galbeni

Lupii Galbeni în căutarea unui nou antrenor
După o rundă de negocieri cu directorul executiv al clubului, Andi Crângu și Gigi Mulțescu au ajuns la concluzia că este cel mai bine să pună capăt colaborării dintre cele două părți. 
"Îmi pare foarte rău. Marţi vom semna actele de reziliere. Îmi doream enorm să facem performanţă. Era un proiect care promitea foarte mult, dar asta este. Vorba aia: boală lungă, moarte sigură!", a spus Mulţescu
Mulţescu a venit la Petrolul după etapa a şaptea a campionatului, în care lupii au remizat la Pandurii, scor 1-1, înlocuind-ul pe Răzvan Lucescu. Primul meci al lui Mulţescu a fost cel cu Steaua pierdut, pe stadionul Ilie Oană, cu scorul de 2-3. Petrolul a încheiat campionatul pe locul al treilea şi este calificată în semifinalele Cupei Românei.
Pe parcursul turului de campionat, tehnicianul a avut o relaţie destul de tensionată cu jucătorii importanţi, aşa cum se întâmpla, de altfel, şi în mandatul său precedent la Ploieşti.
Încă din timpul campionatului, atunci când Mulţescu anunţase că are o ofertă de la arabi, au fost vehiculate, în presă, numele tehnicienilor Claudiu Niculescu şi Mircea Rednic ca posibili înlocuitori. În pauza competiţională, "lupi"i ar putea lua în calcul mai multe variante, inclusiv trei antrenori liberi, Flavius Stoican, Petre Grigoraș sau chiar Dorinel Munteanu.
Cele mai mari șanse de a preluat Petrolul le au foștii dinamoviști Claudiu Niculescu (CS Mioveni, liga a doua) și Flavius Stoican.
sursa:sportonlineph.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *