1.28.2015

" SALVATI-L PE MADALIN IVAN " - Sute de ploiesteni au fost prezenti la spectacolul caritabil organizat pentru Madalin Ivan


 Aseară (n.r. marţi seară) Sala de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină cu ocazia spectacolului umanitar dedicat elevului ploieştean Madalin Ivan, de la Colegiul Tehnic “Virgil Madgearu “, în vârstă de 18 ani, diagnosticat cu leucemie.

Evenimentul a fost deschis de cunoscutul actor şi cântăreţ, Dorian Popă, acesta a cântat la început împreună cu clasa a 12 a E 4  (colegii lui Madalin), melodia “Crezi în tine “.

După un mini recital a lui Dorian pe scenă au urcat Raul şi Mirabelă Dauer, cei doi reuşind să ridice toată sala în picioare şi au primit aplauze la scenă deschisă.

După cei doi “grei “au urmat rând pe rând: Asamblul Folcloric Mugurelul, trupa de dans Trumpets, Valentin Dinu, Alexis, Adela Dumitrache, Cezar Oautu, Andreea Dicu, Madalina Bănica, Alessis, NICO, Laurian Manta şi trupa de dans Steps (Geo& Emi).

Evenimentul care a ţinut aproximativ 3 ore, s-a încheiat cu o tombolă, premiile acesteia constând: într-un tricou cu FC Petrolul Ploieşti, un tricou cu CSM Ploieşti şi vouchere valabile o săptămână la o sală de fitness din Ploieşti.

A fost un spectacol frumos, un spectacol care i-a adus un zâmbet şi multă speranţă lui Madalin Ivan.

Reamintim cazul elevului Madalin Ivan:
MĂDĂLIN este elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Virgil Madgearu “Ploieşti şi la începutul anului a primit din partea medicilor un diagnostic “şocant “... leucemie (recidivata).

MĂDĂLIN IVAN are nevoie URGENTĂ de un transplant de măduvă pentru a învinge boala şi a reuşi să-şi continuie studiile şi să se bucure de o viaţă frumoasă, alături de cei dragi.

CEI CARE DORESC SĂ-L AJUTE PE MADALIN O POT FACE ÎN CONTUL: RO75BRDE300SV08302523000 (MADALIN IVAN).



























RESTUL GALERIEI FOTO AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *