1.16.2015

Zilele orasului Ploieşti 2015 cel mai lung eveniment cultural .


Reprezentanţii municipalității din Ploieşti au avut vineri o primă întâlnire pentru a pune la punct detaliile evenimentului “Zilele Ploieştiului 2015″.
De principiu, aceştia au stabilit ca, în 2015, ploieştenii să aibă 12 zile de distracţie! Astfel, începând cu data de 21 mai şi până pe 1 iunie, primăria va organiza numeroase evenimente culturale, artistice şi sportive la care cetăţenii sunt invitaţi să participe.
Prima zi a evenimentului va fi deschisă cu un concert susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică, Pasărea Rock şi artiştii de la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti.
Printre surprizele pregătite de municipalitate anul acesta se vor număra proiecții la cinematografe în aer liber, târg de carte, expoziţii de artă vizuală şi concursuri de fotbal şi baschet între licee.
Totodată, reprezentanţii Primăriei Ploieşti au înaintat invitaţii către oraşele înfrăţite din Grecia, Ungaria, Moldova şi Bulgaria pentru a participa la Zilele Ploieştiului cu artişti care să ne împărtăşească o parte din cultura lor.
sursa:phon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *