3.12.2015

Din cele mai importante capitale ale modei la Fashion & Beauty Corner: Fabulous Muses, Alina Tanasă şi Diana Enciu vin în weekend la Ploieşti Shopping City













Alina Tanasă şi Diana Enciu, de departe cele mai cunoscute bloggeriţe de modă din România, cu sute de mii de fani în întreaga lume, vin weekend-ul acesta la Fashion & Beauty Corner în Ploieşti Shopping City.

Dupa ce primăvara aceasta au luat pulsul tendinţelor la London Fashion Week şi Milan Fashion Week, cele două promit un weekend fabulos în cel mai important centru comercial din Prahova. Vizitatoarele pot dezbate piesele must - have ale sezonului alături de Diana şi Alina, se pot bucura de prezentări de modă, ședințe de make-up și hair style gratuite sau pot profita de noile colecţii de primăvară - vară ale celor peste 100 de branduri din mall.

Cele două bloggeriţe, care au cunoscut celebritatea după ce stilul lor vestimentar a fost recunoscut de cei mai mari fotografi de street style şi de cele mai importante publicaţii de modă din lume, de la Vogue la Elle, Harper’s Bazaar şi nu numai, vor fi prezente la Fashion & Beauty Corner sâmbătă, 14 martie, începând cu ora 16:00. Activităţile de răsfăţ dedicate doamnelor şi domnişoarelor vor avea loc pe parcursul întregului weekend, între orele 14:00 şi 20:00 în zona scărilor rulante.

Partenerii Fashion & Beauty Corner sunt make-up artiştii Dinu Roxana Andreea şi Zsuzsa Hidi, Kendra Beauty Cosmetics în colaborare cu Max Factor, Sensiblu cu brandul Batiste, Yves Rocher, Sephora (brandurile selectate Jimmy Choe, Benefit si Make-up for Ever), Marionnaud, Pell Amar Cosmetics şi salonul Vanda Style&Beauty.

Fanii Ploieşti Shopping City sunt răsplătiţi cu vouchere cadou şi sesiuni de shopping

Cei ce fac cumpăraturi de minim 200 lei din noua colecţie a magazinelor din Ploieşti Shopping City şi fac dovada achiziţiei prezentând bonul sau bonurile fiscale la Biroul de Informaţii câştigă pe loc un voucher în valoare de 30 lei, ce poate fi folosit în peste 40 brand-uri din mall. Premiile tombolei se vor oferi în limita a 1000 de vouchere.  


În plus, fanii Ploieşti Shopping City pot profita de concursul de pe pagina de Facebook a centrului comercial, ce le poate aduce o sesiune de shopping în valoare de 1000 lei. Pentru a se înscrie în competiţie, cei ce merg la cumpărături în Ploieşti Shopping City până pe 15 martie trebuie să urce pe pagina de Facebook a mall-ului o fotografie cu noile produse cumpărate, menţionând numele complet, dar şi brandul de unde acestea au fost cumpărate. Pe 15 martie cei ce vor să participe la concurs se pot lăsa fotografiaţi chiar în mall de către fotograful Ploieşti Shopping City. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *