4.24.2015

SC ARABESQUE SRL (Ploiesti ) este acuzată ca-si hărțuieste și calomniaza angajatii !


Un angajat al SC ARABESQUE SRL își acuză șefii de hărțuire și calomnie! Viorel Marian Perțea, angajat al societății din data de 14 februarie, pe funcția de Agent de Vânzări, a depus o reclamație la Inspectoratul Teritorial de Muncă, prin care îsi acuză superiorii că l-au înjurat și că l-au constrâns să își depună cererea de demisie. Mai mult decât atât, salariatul firmei spune că au fost și martori la discuțiile purtate și că în sediul firmei sunt camere de supraveghere care au înregistrat injuriile aduse.

Mărul discordiei – orele suplimentare neplătite

În cadrul unei ședințe care a avut loc marți, se pare că Viorel Perțea a fost jignit și înjurat de către superiorul direct, Cătălin Moisa, care i-a solicitat să predea telefonul, tableta și cheile mașinii și să își dea demisia, pentru că sâmbătă a plecat mai devreme de la muncă. Asta în ciuda faptului că, potrivit contractului de muncă, sâmbăta este considerată zi liberă. La Arabesque, însă, povestește bărbatul, dacă nu vii în weekend la muncă ești penalizat cu 30 de lei, nici vorbă să ți se plătească orele suplimentare, cum ar fi normal.

Degeaba vrei să muncești, că nu ai cum .

Directorul de filială, Adrian Burduja, a “încercat” să aplaneze conflictul, explicându-i salariatului că anumite cuvinte licențioase nu sunt acceptate în Arabesque. Apoi,  i-a cerut din nou lui Perțea să demisioneze, explicându-i că și dacă nu va face el acest lucru, vor alege o modalitate mai dificilă prin care să îl dea afară, dar tot vor ajunge aici. În momentul de față, salariatul nu își poate desfășura activitatea, întrucât a fost pus să predea telefonul, tableta și mașina de serviciu.
Citeste mai departe aici :
http://incomod.ph/exclusiv/3035-sc-arabesque-srl-acuzata-de-calomnie-si-hartuire-reclamatia-unui-angajat-foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *