5.22.2015

Cristi Vlad este alături de Campania 1leu.org. Alătură-te şi tu!

foto:www.fcpetrolul.ro













Cristi Vlad (team managerul echipei Petrolul Ploieşti) este unul dintre cei mai cunoscuţi petrolişti, atât pentru devotamentul arătat clubului cât şi pentru respectul pe care îl primeşte din partea suporterilor "lupilor".
Cristi mai are un avantaj...
Vlad este alături de orice campanie umanitară, nu de mult (n.r. în luna februarie), a donat sânge într-o campanie de susţinere a Clubului Petrolul şi a Centrului de Copii şi Juniori al clubului ploieştean.
Cristi Vlad vine şi în sprijinul Campaniei 1 leu.org.
Cu această ocazie, team managerul "lupilor galbeni " are un mesaj pentru cei care vor veni la meciul de fotbal, din această seară.
” Sunt convins că suporterii FC PETROLUL vor fi alături de 1leu.org în misiunea lor de a strânge fonduri pentru construirea primului spital de oncologie si hematologie pediatrică din România. Astfel, pe această cale îi rog să vină în sprijinul acestui proiect umanitar, având posibilitatea să doneze în urnele pe care le vor găsi în toate sectoarele stadionului. Consider că 1 leu nu este o sumă mare si sunt sigur că, noi petroliștii, suntem persoane care nu putem sta deoparte de acest proiect umanitar”, a declarat Cristi Vlad.
Caravana” 1 leu pentru primul centru medical independent de oncologie şi hematologie pediatrică din România” va ajunge azi la Ploieşti.
Voluntarii 1leu.org vor fi prezenţi (şi) pe stadionul Ilie Oană, începând cu ora 21.00, la meciul dintre Petrolul Ploiesti şi Dinamo Bucureşti şi speră că fanii echipei Petrolul şi eventual cei ai lui Dinamo (dacă aceştia  vor veni la meci) să-i ajute în proiectului lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *