5.29.2015

Distractie de Ziua Copilului la Winmarkt Ploiesti !


-          in saptamana 25 – 31 iunie, cumpara din magazinele Piciul, Ciufulici si Kids Club si primesti cadou pentru prichindelul tau un voucher cu acces gratuit la cel mai frumos spatiu de joaca din oras -  WiniLand!

-          expozitia "Ploiesti, orasul meu european" care reuneste desenele copiilor de la Casa de Cultura I.L. Caragiale iti va arata viziunea pe care fiecare copil o are asupra orasului in care traieste si invata.

-          sambata, 30 mai, incepand cu orele 17.00, trupa de acrobati Parada ii asteapta pe cei mici cu un show artistic, dansatori acrobati, numere de echilibristica si personaje pe catalige.

-          surprizele continua pe 1 iunie de la ora 10.00. Intra in lumea povestilor alaturi de noi si de personajele tale preferate, invata din experimentele nastrusnice ale Profesorului Traznit si ai bonus face-painting, baloane modelabile, surprize si multa, multa distractie!
    Intr-un ambient deosebit, cu bouncere, tobogane, casute si multe alte atractii pentru cei mici, WiniLand este locul ideal unde copilul se poate simti print sau printesa, pirat sau muschetar. Este locul unde poate alerga, poate rade, poate sari pe saltele si se poate distra la maxim, fara a intra in conflict cu vecinii.
  Surprizele pregatite de Winmarkt pentru luna iunie continua cu deschiderea celui mai asteptat restaurant din Ploiesti. Prima locatie a restaurantului cu bucătărie moldovenească tradițională „La Plăcinte” va fi deschisa in luna iunie, in Winmarkt, la etaj.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *