5.15.2015

Pe 17 mai VUNK , vine la Filarmonica Ploiesti.

Trupa VUNK este un nume binecunoscut pe piața muzicală din România. În lunile martie și aprilie ale acestui an, VUNK a susținut un turneu de 18 concerte acustice.
Succesul înregistrat de concertul acustic ”Înconjurul Lumii” în orașele din țară și din Republica Modova, a făcut ca evenimentul să fie continuat cu încă șase noi reprezentații. Un spectacol desăvârșit de muzică și efecte speciale – ”Încojurul lumii” – va fi prezentat de VUNK și la Ploiești, în data de 17 mai, la Filarmonica ”Paul Constantinescu”.
Numele turneului face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar și la credința exprimată de către aceștia, că „România este mai mult decât o țară, este o lume”.
Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producții „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK, care a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din București, în luna mai a anului trecut.
Concertul de atunci a fost înregistrat și editat pe CD Audio, material ce poate fi achizitonat în cadrul acestui turneu de la magazinul VUNK.
Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit și s-au reîndragostit de ele.
„Pleacă”, „Scapă-mă de Ea”, „Așa și?!”, „Prăjitura cu Jeleu”, „Numai la Doi”, „1000”, „Dau Alarma” și celelalte hituri VUNK vor suna cum probabil nu le-ați mai auzit și vor aduce un surplus de magie și emoție întregului eveniment.
Turneul „Înconjurul lumii” este o producție complexă, similară celor din străinătate, cu ecrane de proiecție, lumini pre-programate și alte efecte speciale de scenă. Alături de VUNK, pe scena vor urca cvartetul de corzi Muse Quartet, trompetsitul Dan Nicolau, percuționistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.
Concertul VUNK durează aproximativ 100 de minute și va fi deschis de Alexandra Ușurelu.
Vino să auzi poveștile din spatele cântecelor și să vezi 100% live într-o atmosfera intimă una dintre cele mai creative, inspirate și spectaculoase trupe din România: V U N K. Pe 17 mai la Filarmonica Ploiești.
Pentru a gusta un pic din acest spectacol,  puteți vedea câteva melodii din concertul „Autoportete”
Turneul VUNK – „Înconjurul lumii” este prezentat de către AVON.
Biletele sunt disponibile in retelele magazinelor Orange, Germanos, in oficiile Postei Romane, Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploiesti si online pe http://www.iabilet.ro
sursa:phon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *