6.03.2015

Peste 150 persoane au fost la inmormantarea lui Vladimir Arnautovic

Dado Arnautovic a fost înmormântat, marţi, la Belgrad
Peste 150 de oameni, printre care jucătorii echipei CSU Ploieşti şi 30 de suporteri ai echipei campioane, veniţi de la Ploieşti, au asistat la funeraliile fostului antrenor al echipei de baschet CSU Ploieşti, Vladimir Arnautovic (n.r. decedat sâmbătă dimineaţă).
" Dado " a fost înmormântat pe 2 iunie la Belgrad, iar " familia CSU AsesoftPloiesti " a ţinut să fie alături (pe ultimul său drum) de cel care a adus baschetului ploieştean 12 trofee şi renumele echipei prahovene în Europa,
„Este o mare pierdere pentru familia noastră şi pentru întreg baschetul românesc. Am ţinut legătura cu Dado în permanenţă, i-am cântat împreună cu băieţii la telefon, după finală, dar, din păcate, nu apucăm să ne bucurăm de ceea ce realizăm şi primim lovitură după lovitură. Arnautovic a fost ca un frate pentru mine, un adevărat coechipier, un antrenor minunat şi o persoană deosebită. Dacă îmi aduc bine aminte, la începuturile Asesoftului, după antrenamente mergeam cu Dado şi cu Toni Alexe să bem câte o bere. Dacă va fi posibil, pe lumea cealaltă, îmi doresc să facem acelaşi lucru", a declarat căpitanul campionilor, Cătălin Burlacu.

În altă ordine de idei, se va discuta (oficial) propunerea ca Sala Sporturilor "Olimpia " Ploieşti să poarte denumirea " Vladimir Arnautovic ", în semn de respect pentru cel care a dus baschetul şi sportul prahovean pe harta Europei şi pe cele mai înalte culmi ale sportului românesc.
Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *